מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפש משהו אחר... לאו דווקא סקס...אל08/02/2007
אני בן 32 שיש לו אהבה שמאסה. הבחורה פשוט מאסה תוך שהיא עושה ואומרת דברים שלא יעשו ודברים שלא יאמרו. ראש קרימינלי והרסני. זה שהיא מטופלת אצל פסיכולוג לא מנחם אותי כי זה לא עוזר ואפילו מדרדר את המצב. יש לה יופי שכל גבר נופל לרגליה ואנשים שיודעים את מצבה מוכנים לקחת אותה בכל מצב, למרות שהיא בהריון ממני ולמרות שהם יודעים שהיא אוהבת אותי עד כלות.... בקיצור אני צריך מישהי שתציל אותי ממנה. היא תעשה הכל בשביל סקס איתי כי היא טוענת שהיא לא עומדת בפני ובפני מה שאני מסוגל לבצע והיא טוענת שהיא היתה כבר עם כל כך הרבה למרות שהיא מאוד צעירה וכזה היא לא תוכל שוב למצוא. אני מאמין לה כי הבחורות המעטות מהעבר שלי טענו דברים דומים ולכן אני גם מאמין לה שהיא לא בוגדת למרות שהיא טיפוס כזה ואפילו מצהירה על זה. אבל גם מדובר אולי באהבה חולנית. דרך אגב זו לא הפעם הראשונה אבל בסיטואציה אחרת לגמרי, שהיתה לי מישהי אובססיבית שרדפה אחרי ברחבי העולם במשך שנים רבות אבל זה כבר סיפור אחר שנגמר.
בכל אופן אני צריך מישהי אחרת לשבת לדבר איתה. בחורות לעיתים מנסות להתקרב אלי אבל לא יצא לי ממש עדיין וגם כי אני גבר של אשה אחת בלבד. כרגע אנחנו בפרידה ואני משתדל להיות חזק הפעם שלא ליפול למלכודות שלה. אני כבר מאוד שלם עם ההחלטה וממש מוכן למשהו חדש.... בדיוק בימים אלה. בא לך לדבר איתי? יש לך רעיון? יש לך כח נשי? דברי איתי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפש מישהי שתציל אותך?
שרון08/02/2007או שאתה מחפש מישהי שתעזור לך להתגבר על הפרידה? לא ברור לי מי הכניס לך לראש את כל השטויות של הכוח הנשי, לדעתי אתה מחפש מישהי שתעזור לך להתמודד עם הפרידה, תחזק אותך ובסוף כשתהיה על הרגליים אתה תעיף אותה לאלף עזאזל.... או שאני טועה?
אתה קצת שחצן מידי לטעמי....sorry* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאל
יעלת החן06/03/2007מצאת מישהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
מיכל16/03/2007לי יש המון כוחות, ואני מבטיחה לך שתתמכר לשיחות שלך איתי... באחריות.
זה קורה לי עם כל בחור שאני מדברת איתו... רק תיזהר לא להתאהב בי בסוף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)