גבר צבוע או ממזר??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבר צבוע או ממזר??
    אחת
    30/09/2013

אנא תעזור לי: איך אתה מסביר כשחבר של בעלי נמצא לידי וליד בעלי, הוא רק מביט בבעלי כשהוא מדבר וממני מתעלם כאילו אני אויר ולא שקרה משהו בינינו.וכשבעלי לא נוכח במקום, הוא פתאום מתנהג כחבר. מוזר הדבר בעיני. מדוע הוא מתנהג כך??
    2. כשהוזמנו לאירוע בגן בחצר בית של חברים בערב ,הייתי שקועה בשיחה עם שתי חברות. עמדנו ודיברנו. נכון שהמקום היה הומה אדם היה אור המום, לפתע הרגשתי שהגבר ההוא נצמד מעט מאחורי כשזרועי נשענת על החזה שלו ובטנו. הייתי משוכנעת שבעלי עומד מאחורי, לאחר כמה שניות הסתובבתי ראיתי שזה לא בעלי וזה היה ידידו. הייתי בשוק. וזזתי ממנו במבט כועס. הוא לא נצמד לגמרי עם החלק התחתון של גופו, בכל זאת מדוע היה צריך להיצמד, מכסימום היה מבקש סליחה, ניצל את ההזדמנות שהייתי שקועה בלהקשיב לחברותי?? האם זה מראה שמצאתי חן בעיניו?? שאני מושכת אותו?!, מה יש לך לומר על כל הנ"ל?? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבר צבוע או ממזר??

הוספת תגובה

• גבר צבוע או ממזר?? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/09/2013

יתכן שזה מקרי ויתכן שמצאת חן בעיניו והוא נמשך אליך. לא ברור, במידה וההתנהגות תמשיך כך, אפשר לדבר ולברר את הנושא . בברכה, ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה?

אחת
    30/09/2013

מדוע לדעתך (מהייבט הפסיכולוגי והגברי) כשאני ובעלי נוכחים, אז כשהוא מדבר הוא רק מביט בבעלי כאילו אני לא קיימת וכשבעלי לא נוכח לידי, פתאום "מכיר" אותי.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    02/10/2013

כנראה מרגיש לא בנוח ליד בעלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו