חוסר חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק
    עדי
    04/10/2013

היי, אני בת 26, בריאה פיזית ונפשית ורציתי לשאול שאלה בנוגע לחשק מיני.
    כרגע אני רווקה אבל מאז ומתמיד, גם כשהיו לי מערכות יחסים "סבלתי" ממה שנקרא חוסר חשק לסקס. אני מרגישה שיש לי ימים ספורים בחודש(בדרך כלל לפני או אחרי קבלת המחזור) בהם אני מרגישה דחף עז לקיים יחסי מין אבל בכל שאר הימים אני בכלל לא חושבת על זה.
    בימים שהחשק עולה אני מרגישה צורך לקיים יחסי מין אפילו עם גברים שאני לא מכירה אבל אפשר להגיד שהחשק נעלם אחרי כמה ימים.

הייתי רוצה שהימים האלה יתארכו יותר..האם זה תקין שאני מרגישה צורך לקיים יחסי מין רק כמה ימים מתוך חודש שלם?
    האם יש איזו תרופה או כל דבר אחר שיעזור להגביר את החשק בימים שאני מרגישה כבויה מינית?זה די מתסכל..

אגב אני מרגישה בימים שהחשק עולה שאני יכולה לעשות כל דבר שארצה במיטה ושאני חסרת חששות ועכבות בניגוד לזמן שהחשק יורד ואז משום מה אני ננעלת פיזית ורגשית ומרגישה חסרת בטחון.
    זה גרם לבעיות בקשרים שהיו לי מכיון שרוב הגברים שהייתי איתם בקשר לא ממש אהבו את זה שרוב הזמן אני לא חושבת על סקס אבל אני מרגישה שזה לא בשליטתי ושבימים שהחשק עולה כנראה מופרש איזה הורמון שמשפיע על המוח אחרת אין לי הסבר אחר כי באופן כללי אין לי משהו נגד סקס ואני דווקא אוהבת פשוט חסר לי הדחף הזה שמופיע רק כמה ימים ואז נעלם כלא היה. :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק

הוספת תגובה

• חוסר חשק - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    04/10/2013

עדי שלום, חשק מיני מושפע מגורמים רבים: הורמונים, חינוך, תרבות, דת, משפחה וסביבה קרובה. על סמך מה שאת כותבת נראה שהמיניות והחשק המיני הכולל פתיחות ונועזת מושפע על ידי ההורמונים, המחזוריות שאת מתארת זה הורמוני המין. אין תרופה המגבירה את החשק המיני.
    בברכה,
    דײר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו