מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשקעדי04/10/2013
היי, אני בת 26, בריאה פיזית ונפשית ורציתי לשאול שאלה בנוגע לחשק מיני.
כרגע אני רווקה אבל מאז ומתמיד, גם כשהיו לי מערכות יחסים "סבלתי" ממה שנקרא חוסר חשק לסקס. אני מרגישה שיש לי ימים ספורים בחודש(בדרך כלל לפני או אחרי קבלת המחזור) בהם אני מרגישה דחף עז לקיים יחסי מין אבל בכל שאר הימים אני בכלל לא חושבת על זה.
בימים שהחשק עולה אני מרגישה צורך לקיים יחסי מין אפילו עם גברים שאני לא מכירה אבל אפשר להגיד שהחשק נעלם אחרי כמה ימים.
הייתי רוצה שהימים האלה יתארכו יותר..האם זה תקין שאני מרגישה צורך לקיים יחסי מין רק כמה ימים מתוך חודש שלם?
האם יש איזו תרופה או כל דבר אחר שיעזור להגביר את החשק בימים שאני מרגישה כבויה מינית?זה די מתסכל..
אגב אני מרגישה בימים שהחשק עולה שאני יכולה לעשות כל דבר שארצה במיטה ושאני חסרת חששות ועכבות בניגוד לזמן שהחשק יורד ואז משום מה אני ננעלת פיזית ורגשית ומרגישה חסרת בטחון.
זה גרם לבעיות בקשרים שהיו לי מכיון שרוב הגברים שהייתי איתם בקשר לא ממש אהבו את זה שרוב הזמן אני לא חושבת על סקס אבל אני מרגישה שזה לא בשליטתי ושבימים שהחשק עולה כנראה מופרש איזה הורמון שמשפיע על המוח אחרת אין לי הסבר אחר כי באופן כללי אין לי משהו נגד סקס ואני דווקא אוהבת פשוט חסר לי הדחף הזה שמופיע רק כמה ימים ואז נעלם כלא היה. :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/10/2013עדי שלום, חשק מיני מושפע מגורמים רבים: הורמונים, חינוך, תרבות, דת, משפחה וסביבה קרובה. על סמך מה שאת כותבת נראה שהמיניות והחשק המיני הכולל פתיחות ונועזת מושפע על ידי ההורמונים, המחזוריות שאת מתארת זה הורמוני המין. אין תרופה המגבירה את החשק המיני.
בברכה,
דײר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)