מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש קשר?!אבי12/10/2013
האם יש קשר בין אוננות לגמירה בתוך הנרתיק???
הייתי עם שתי בנות בחיים שלי ותמיד לקח לי זמן לגמור או שלא הצלחתי בכלל
ועם הראשונה הצלחתי כעבור שנה...
או שזה בגלל שהתרגלתי ליד או שפשוט זה בגלל הקונדומים
למורות העובדה כשהיא התחילה לקחת גלולות הצלחתי לגמור גם עם קונדום
השאלה היא אם אני אפסיק לאונן אני אצליח לגמור בתוכה ?
כי זה מדכא אותה נורא :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש קשר?! - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן12/10/2013קושי בגמירה בנרתיק בזמן משגל נקרה שפיכה מעוכבת .הסיבות לכך מרובות ולכן כדי לדעת את הסיבה יש לעבור אבחון. חלק מהסיבות יכולות גם להיות אוננות ואופן האוננות. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטע הוא
אבי12/10/2013עם האקסית הקודמת הצלחתי לגמור פעמים רבות רק לאחר מכן
שהיא התחילה להשתמש בגלולות ולא סבלתי מהבעיה הזאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטע הוא - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן12/10/2013לא ברור עם גלולות יש את הבעיה או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אבי12/10/2013כשהיא התחילה להשתמש בגלולות לא הייתה לי בעיה לגמור בתוכה
והצלחתי לעשות זאת עם או בלי קונדום
למורות שהיו איזה כמה פעמים שהלכנו לקנות פוסטינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשהיא התחילה
אבי12/10/2013כשהיא התחילה להשתמש בגלולות הצלחתי לגמור חופשי אפילו מספר פעמים
הייתי מצליח לעשות זאת גם עם קונדום
אז אולי זה משהו שקשור למוח
כשידעתי שהיא בטוחה ואין שום דרך שהיא תכנס להריון לא הייתה לי בעיה לגמור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשהיא התחילה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/10/2013בהחלט יתכן שעקוב בשפיכה קשור בחשש מהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)