מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כואב נוראמישהי27/10/2013
שלום רב
אני אישה בת 42 וחצי סובלת מאינדומטריוזיס מועמדת לפניי ניתוח אך יש עוד זמן רב לניתוח
בינתיים מזה כמה חודשים שאינני יכולה כלל וכלל לקיים יחסים עם בעלי הכאבים איומים כבר בתחילת החדירה פניתי לרופא נשים שלי בינתיים אך אמר שאין מה לעשות ניסינו חומר סיכוך אך ללא הועיל הכאבים איומים בעלי כועס המון מתח יש ביננו וחיי הזוגיות נהרסים מיום ליום האם באמת עליי לחכות עד לניתוח ואם בכלל יחליטו לנתח יש לי ייעוץ לניתוח רק בעוד חודש מה לעשות בינתיים אני נורא חוששת שיש לי משהו אחר ולא עולים עליו
אנא עזרתכם
לפניי שהבעל יברח
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כואב נורא - תגובה
רות בן-ציון שכטר27/10/2013שלום לך,
יחסי מין הם לא רק חדירה. שניכם יכולים להנות ממין להגיע לסיפוק גם בלי שתהיה חדירה ולקיים אינטימיות.
הענין הוא שיש כאן צורך בשינוי של המין לעומת ההרגלים שלכם עד כה.
אולי כדאי לפנות ליעוץ מינ- זוגי כדי לפתור את המכשלה הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואב
עופר28/10/2013האם ניסית מין אנאלי?
אולי אנאלי פחות יכאב וזה יספק את בעלך.
אני מכיר הרבה נשים שנהנות מזה אולי גם את תצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)