סקס מחוץ לנישואין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס מחוץ לנישואין
    רונית
    30/10/2013

שלום רב
    אני בת 40 נשואה + ילדים כבר 15 שנה בערך ולאחרונה התחלתי לחשוב על רעיונות של גיוון במין, נראה לי משעמם עם בן זוג אחד ואני מרגישה בשלה להתנסויות חדשות.
    אין לי מצב לנהל משהו בסודיות מכיוון שבעלי קנאי מאוד וזה לא יסתדר ולכן אני רוצה להציע לו שננסה אולי חילופי זוגות וככה אני חושבת שאני הכי כנה איתו, הייתי מאוד רוצה לבקש מימנו שננהל מערכת יחסים פתוחה אבל אני בטוחה שלא יסכים גם מכיון שהוא דתי וגם כמו שאמרתי הוא קנאי מאוד אבל מצד שני בכיף היה מצרף אלינו בחורה זה מבחינתו בסדר ואם אני אומר לצרף בחור זה משהו אחר.
    אני מרגישה שזה בוער בעצמותיי ואני ממש פסיעה מלממש את זה ולכן רוצה להקדים תרופה למכה עדיף שזה יהיה בהסכמת שנינו לפי דעתי גם יהיה מרגש, נורא משעמם לי כרגע ואני מכירה מישהו ( חבר טוב של בעלי) שיש מצב שאם נישאר לבד אני מתנפלת עליו חחחחח ואני עוד מופנמת, אני לא יודעת מה לעשות עם זה , אני אדבר איתו על זה? הוא לא יתחרפן לגמרי?????
    מה עדיף להתגרש? נראה לי צעד גדול מדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס מחוץ לנישואין

הוספת תגובה

• סקס מחוץ לנישואין - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/10/2013

רונית שלום,
    ראשית כדי ונכון לשתף את בעלך (בין זוגך) ברגשות ובחשבות שלך, אם אם הוא יתקשה לשמוע את הדברים. נכון יהיה גם לתת אופציות לפתרון מחשבתי התנהגותי כמו שכתבת בשאלתך. בזוגיות אנשים מתמודדים עם דברים קלים וקשים שחלקם קשורים גם לשעמום ושגרה מינית ובכלל.

בברכה,

ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית תזהרי במה את משחקת.

ק
    31/10/2013

שלא תעזי לספר לו.זה שהוא לא יסכים זה דבר אחד אבל אני מבטיח לך שמרגע שתספרי לו מה את מרגישה הוא ימרר לך את החיים. זה יתחיל בבדיקת הטלפון שלך ובביקורות פתע בעבודה וכל איחור הכי קטן שלך יגרום לו במקרה הטוב לפרצופים כי הוא יחשוד שאת בוגדת בו.
    ואת יודעת מה? גם אם הוא יסכים לזה ביום שאחרי אתם כבר לא תהיו אותו דבר. ראיתי את זה בפועל אצל חברים שלנו. הם התחילו עם חילופי זוגות כזוג ממוצע ולאט לאט ראינו את השינוי בהתנהגותו של הבחור. את הקנאה. את המרירות. הוא פשוט לא היה מסוגל להתמודד עם מראה אישתו שוכבת עם גבר אחר.
    אני לא יודע מה תחליטי לעשות. גירושין זה באמת צעד מורכב. מה גם שיש ילדים ואת לא תרצי לזעזע את עולמם. את יכולה לשכוח ממשהו משותף עם בעלך. זה פשוט לא יילך. הוא דתי. הוא קנאי. זה מתכון לאסון בחיי הנישואין שלך.
    תחשבי על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו