מדוע גברים לא מביעים רגשות??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע גברים לא מביעים רגשות??
    אחת
    09/11/2013

אני רוצה לשאול שאלת המליון דולר: מדוע אוזני מעולם לא שמעו מפי בעלי: "אני אוהב אותך" , אני חולה עליך" אני מת עליך" וכד', שאלתי את בעלי, אנו נשואים כבר עשרות שנים, מדוע כ"כ קשה לגבר לומר זאת:??? בעלי טוען שהוא מאד מאד אוהב אותי, עובדה שדואג ועוזר לי. אך אני לא מסתפקת בזה יש לי רצון עז גם לשמוע זאת. עד כדי כך שאני בספק אם אוהב. אם עוזר לי זה אולי מתוך כאילו אין ברירה ודאגה, אבל מדוע אוזני לא זכו ואולי גם לא יזכו לשמוע עד יום מותי :"אני אוהב אותך"...אני כן אומרת במילים נרדפות, אך מדוע זה לא הדדי. ??? אין לו תשובה על כך. האם זה נובע: מאגו מנופח? האם זה מביישנות בצד הרומנטי??(לציין שהוא מקובל מאד בחברה וחברותי מאד) הכבוד לא נותן לגברים לומר זאת לנשים?? לעיתים אני מרגישה כאילו שנישאתי לאדם נכה מבחינה נפשית. בעיני זה סוג של נכות. איך אפשר כל החיים לא לזכות ב-3 מילים שיכולים לעשות לי טוב על הלב. הוא יודע את זה וקשה לו לומר. מימה זה נובע??? לו אין הסבר וזה רודף אותי, ואולי עלי להשלים עם "מום" זה?? למרות שעד היום זה קשה לי. זה גורם לי לחוסר ריגושים שאני מרגישה כלפיו, כי אין לו שום דבר שגורם לי להתרגש ממנו. גם בתחילת נישואינו הוא לא הוציא שום דבר מפיו משהו שירגש אותי. אך כל כולו מבטא רק במעשים. חשבתי שאולי בגלל חוסר הניסיון כי נישאנו צעירים מידי, אך "מום" זה לא חלף אצלו עד היום. מה דעתכם על כך??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מדוע גברים לא מביעים רגשות?? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    09/11/2013

גברים במקרים רבים מביעים רגשות ע"י מעשים (התנהגות- לעשות אהבה לדוגמה). יש גברים רבים המבטאים רגשות במילים (בעלך לא אחד מהם). ועוד מחשבה "גברים אוהבים עם העיניים, נשים אוהבות עם האוזניים" . בברכה, ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה לתגובה

אחת
    10/11/2013

ציינת: "גברים אוהבים עם העינים" - שאבין נכון: התכוונת שגברים מבטאים עם העינים שלהם אם אוהבים או מתלהבים מהאישה?? מדוע בכל זאת כל כך קשה להם לבטא 3 מילים שהם יכולים לחולל פלאים באישה שלהם?? מימה זה נובע?!?! בנוסף: מה התכוונת "נשים עם האוזניים"?? ותודה על המענה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה לתגובה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    10/11/2013

גברים מתבססים במשיכה המינית שלהם דרך המראה והאטרקטיביות של האישה. חלק גדול מהמשיכה והחיבור של גברים הוא מחוש הראיה. אצל נשים חלק גדול מהקשר וגם החשק המיני מעוגן ומתבסס על השמיעה והרגשות שמביעים אותם במילים ואפשר לשמוע אותם דרך חוש השמיעה (אוזניים) . כמו שאת כותבת, אילו הוא היה אומר במילים "אני אוהב אותך" ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אחת
    10/11/2013

עכשיו הכל ברור לי. חבל מאד, שבעלי לא מאלה הגברים שיודעים לבטא זאת במילים אלא אך ורק במעשים. חשבתי לתומי שהוא היחיד.. לפחות אני מתנחמת שהוא לא מקרה חריג. וחשבתי כבר שיש לו בעייה. ..ואולי בעצם זאת כן בעייה: בלהביע זאת במילים. רק לא מבינה עדיין מדוע קשה להם להביע במילים??? מה קשה פה???הרבה תודה לך על האינפורמציה שקיבלתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו