מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא נמשכת לבעלירינת09/11/2013
היי,
לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון ... אשמח לעזרה .
אני נשואה שנתיים +תינוק בן שנה .סך הכל עם בעלי 4 שנים .
בהתחלה הייתי בינינו תשוקה מטורפת, גם בזמן ההריון .
אחרי שילדתי הכל ישתנה , עברה התשוקה לגמרי , ..היו בינינו המון מכשולים והמון ריבים , חוסר הבנה , אז מן הסתם לא היה חשק .אבל עכשיו שהתחלנו להתגבר על המכשולים והתחלנו להבין אחד את הששני , אין תשוקה , ולא לשכב נכנס להרגל .
בעלי מאוד מתעצבן , ואני ממציא תירוצים , בתוך תוכי אני יודעת שאין לי חשק .
אני בחורה מאוד מינית וגם בעלי גבר מושך.
איך אני מחזירה את החיי מין שלנו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נמשכת לבעלי - תגובה
רות בן-ציון שכטר10/11/2013רינת שלום,
מכיוון שחוויתם משבר , ההשפעה עדין ניכרת בתחום המיני.
אם אתם מסוגלים למממן טיפול זוגי -מיני , זה יהיה הצעד הנכון והיעיל ביותר.
במידה ולא כדאי ורצוי שתקבעו ימים ושעות קבועות שתשריינו כדי לברר את מהות העניינים הרגשיים בין שניכם, כדי ללבן את הדברים ולהסיר חסמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)