מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיי הנישואין לא קלים לי ....צור21/05/2007
אני בן 32 נשוי 4 שנים בלי ילדים, חיי הנישואין שלי לא קלים בכלל , אישתי ואני חיים ברמה גבוה , אנחנו דיי מסודרים בחיים , אך החיים שלי לא מגוונים ,יותר מידי שקועים בעבודה, היה לי עד לא מזמן רומן בעבודה שבזכותו הרגשתי חי, אני בחור שנראה טוב שומר על כושר מבלי להשתחצן , יש לי מחזרות אך אני רוצה מחזרת בבית, איך אני גורם לאישתי להיות אותה אישה סקסית שהייתה כשהכרנו, סקס ופיתויים יש תמיד , אני רוצה מציאות אחרת, איך אני משיג את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשבת פעם
א121/05/2007אתה צריך לשפוך את ליבך לפניה ולהסביר לה מה אתה מרגיש. יש מצב שגם התשובה של תאכזב אותך (אולי היא כבר לא מתרגשת ממך) אבל אתה צריך לנסות הכל החל משיחות דרך רמזים אינטמייים דרך מתנות שמשכנעות נשים תתחיל לחזר אחרי בלהט כפי שעשית זאת בהתחלה כשהכרתם. אולי גם תקדיש לה מזמנך לשמוע אותה. יש כל כך הרבה דברים שאתה יכול לעשות. כל השאלה היא כמה אתה רוצה וגם כמה היא רוצה אותך חזרה בחייה.
בהצלחה וחג שמח מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזוב אני חושב שגם כאן יש הרבה פריגי
שלומי22/05/2007עזוב אני חושב שגם כאן יש הרבה פריג'יות ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי צור
יעלת החן22/05/2007אני יכולה לנסות לעזור לך, אם תשאיר כתובת מייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאופן אישי אני לא חושב ש...
שלומי22/05/2007באופן אישי אני לא חושב שתצליחי לעזור לו !? אוליי בסקס אך גם זה עיניין של זמן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שלומי מה שלומך? אפשר לפגוש אותך?
שלומית חבדי16/06/2007הי שלומי מה שלומך? היכן נעלמתה אני צריכה לדבר איתך
אפשר לפגוש אותך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת עדיין פה ?
אייל28/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרי לי
רועי28/05/2007אשמח אם תעזרי לי
אני מקרה דומה מאוד
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)