מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוא גומר לפנייאודליה16/11/2013
יש לי חבר מזה כשנה, בד"כ הסקס ביננו מאוד טוב. למדנו להכיר את הדרכים בהם שנינו הכי נהנים ומגיעים לסיפוק.
מאוד קשה לי לגמור בהתחלה מחדירה לכן בד"כ הוא מתחיל כשהוא יורד לי או מתחכך בי עם האיבר שלו, ורק לאחר שאני גומרת הוא עובר לחדירה.
ישנם פעמים שזה לא קורה. מה שגורם לתסכול נורא גדול. יש מקרים שבהם הוא מחדיר וגומר לאחר כמה דקות (אין לו שפיכה מהירה), מה שגורם לו להיות לא אפקטיבי מיד אחרי כמה שניות. הוא מנסה להמשיך לחדור אך איברו הופך למכווץ ואני מרגישה שהוא גם ממש סובל מזה. אני אומרת לו שלא נורא וכך אנחנו הולכים לישון. במשך כל הלילה קשה לי להירדם והמערכת הזוגית נפגעת אפילו כמה ימים לאחר מכן. אני מרגישה באיזשהו מקום שאולי הסיפוק שלי פחות חשוב לו ושאני בסה"כ גורם להנאה שלו. הוא הרי יודע שאני לא אצליח לגמור בצורה הזאת, מדוע הוא לא מפסיק כשהוא מרגיש שזה עומד לקרות אצלו ועובר לענג קצת את הצד השני?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא גומר לפניי - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן16/11/2013אודליה שלום,
ראשית מציע לך לדבר עם החבר, לספר לו שזה מפריע לך ולשאול אותו על הסיבה לכך שהוא לעתים גומר ולא ממש קשוב לאורגזמה שלך. חשוב לציין שיחסי מין אינם אורגזמה. המפגש המיני שהמוקד שלו הוא האורגזמה מחמיץ הרבה דברים מיוחדים הבאים לידי ביטוי במפגש המיני. בברכה, ד"רדניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)