מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נימאס לי להזדין עם בעלי אחרי 18 שנהצמאה לתשוקה08/02/2007
מישהו יכול להגיד לי מה עושים אני נשואה מגיל 19 ופשוט אין ריגוש הכל משעמם וזה לא שאנחנו עושים סקס כן אבל הוא כזה טכני ..מציצה ...זיון וגמירה ולישון אי תשוקה אין כלוםםםםםםםםם טכני לחלוטין ובא ללי בא לי כל כך להרגיש את הריגוש הפרפרי ם הלב שדופקקקקקקקקקקק אחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל כך חסר אין לכם מושג כמה אבל אבבבבבבבבבבבבבבבללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללך
אין לי אומץ ...........ולא אפשרות כי הוא קנאי חולני וכל הזמן רוצה לדעת היכן נמצאת עים מי.........מרגישה כמו אסירה בכלא פשוט ככה בעבודה כל הזמן מיתקשר בבית בכל מקום כמו קוץ אים היתה לי אפשרות כלכלית טובה הייתי עוזבת אותו ממש ככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירה,,בהחלט מבינה אותך ויש פורומים
אלן05/01/2012יש פורומים לסקס,,תשוקה ופמטזיות בתפוז,
פורום סטוצים ומפגשים אחרים,
בגידות ברוח טובה,,
כנסי,,תכתבי ותראי,,אבל בלי לפגוע בבן הזוג,
אני אישית לא נשואה אבל קראתי כל מילה שלך,,ואפשר להבין,,או לשפר במערכת היחסים שלכם,
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלביאה
ירון08/02/2007צרי קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנאה זה כמו רעל לקשר
מישהי08/02/2007אני מסכימה איתך לביאה - אין דבר גרוע יותר מבעל קנאי (טוב נו, אולי אישה קנאית). אין מצב שאת יכולה לנסות לדבר איתו על זה?
ולגבי הסקס - לריקוד הזה צריך שנים. כנראה שאת לא עשית שום דבר בשביל לשנות את המצב בינכם 18 שנה...שניכם צריכים לעבוד על זה. אולי תלכו לייעוץ?
אגב - כסף זה לא סיבה מספיק טובה בשביל לסבול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
דון חואן08/02/2007לצערי, אנחנו באותו המצב בדיוק...
התחושה נוראית משני הכיוונים, היחסים הטפלים וחוסר הריגושים מול האי נוחות במציאת בן זוג מהצד בלי להרוס את מה שיצרנו עד היום.
אם בא לך לדבר, אשמח
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל דברי איתו
גידי08/02/2007דבר ראשון דברי איתו ביום שהוא עם מצב רוח מרומם תבקשי את השינוי תגידי לו בדיוק מה את רוצה ואיך תצרכו אלכוהול שנותן מצב רוח טוב אם כל זה לא עזר והזיונים עדיין טכניים ללא ירידות הדדיות אנאלי אוראלי וכל מה שעולה לכם לראש אז איך אמרה הגברת בתגובה הקודמת כסף זה לא תירוץ לסבול שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בא לך לכי על זה
שי10/02/2007מה הנייד שלך ונדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בא לך על זה אז תזרמי
שי10/02/2007אם בא לך מתאים לך כתבי לי sahy_l@ yahoo.com
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18+19=37 ידידתי
ליאור11/02/2007לא נורא.אז מה את מציעה.הייתי שמח לעזור לך.הייתי לוקח אותך לאילת לסוף שבוע של שיכרון חושים.אבל אין לך אפשרות אפילו לשתות איתי קפה ועוגה בארומה.
בוא ותני רעיון וניפגש על טוסט ושוקו חם.
ממני ליאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את חושבת שרק אצלך זה כך
מומו11/02/2007לביאה חביבה
את באמת חושבת שאצל כולם הכל נהדר וורוד , אז יש לי חדשות בשבילך,אצל רובנו זה בדיוק אותו
הדבר, אל תתרגשי.
לדעתי את צריכה למצוא משהוא מעניין שאת תתעסקי איתו, זה יכול להיות כל דבר שמעניין אותך.
ולאט לאט לשתף לחלוק איתו את התחביב , ליצור מצב שאתם ביחד לא רק בבית ילדים עבודה וכל דבר מונוטוני.
אני בטוח שברגע שתתקרבו כך גם הסקס והריגוש.
ואני לא חושב שסוף שבוע עם מישהוא יפתור את הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגוש
אהרון15/02/2007שלחי לי מיל, לצורך מפגשים לא מחייבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל שיגרתי
כפיר16/02/2007הכל שיגרתי וואלה ניהיה משעמם
רוצה אטרקציות שינויים רוצה סקס ארוך ולא קצר
להנות לא רק להגיע לידי סיפוק
אולי נברח-הצעה מגונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי ואני מרגיש כמוך!
ליאופרד16/02/2007צרי איתי קשר, ביחד נשנה את העולם!!!!
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה[email protected]
טום17/02/2007
אני גבר מאזור המרכז נשוי ומחפש אותך לקשר רומנטי אינטימי דיסקרטי ללא מחויבות. כיתבי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי 18 שנים
רמי14/06/2007שלום לך
ממכתבך עולה מצב שאינך אוהבת את בעלך ברצונך לבגוד בו, מצב שהוא בטח מרגיש, מכאו הקינא שלו ותסכימי איתי שבצדק, תתחילי לדבר איתו , לחזר אחריו, לאהוב אותו ותאמיני פחות יפריע לך שהוא "בודק היכן את נמצאת" ועצתי אל תבגדי בו כי לעלום לא תמצאי מה שאת מחפשת, אצל כולם תתחילי להשתעמם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא היית נשואה הייתי מציע לך הצעה
במבינו14/06/2007אבל את נשואה
אז תעשי פרסה - בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כמה אופציות
א115/06/2007דבר ראשון אומר לך שזה לא חדש מה שאת מספרת זה קיים אצל כמה אנשים שאני מכיר
דבר שני אם לא בא לך להיכנס להרפתקאות מחוץ לנישואין הדבר הטוב ביותר שיש לך לעשות הוא לשוחח עם בעלך ולראות איך הוא יגיב וירגיש למה שאת חווה (או לא חווה) וינסה לתקן בכדי לעורר את המין המרגש שוב שאת כל כך רוצה לחוות
האןפציה האחרת היא יציאה לחיפוש ריגוש חיצוני והוא קיים בהמון תצורות ואפשרויות שבא לך מאתרי אינטרנט למיניהם או מערכות צ'אטים ואיפילו מוועדונים וטיולים של מחפשי חוויות למיניהם
חוץ מזה תמיד את יכולה לספק את עצמך בצורה הכי טובה שאפשר
בהצלחה בהחלטות ואני כאן אם תרצי עזרה כל שהיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי ישנה בעיה דומה אז אולי נהגור
nexho16/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנימאס לי להזדיין עםבעלי
יגאל16/06/2007אני מוכן להוציא אותך מהשעימום את צריכה לגוון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי הרבה רעיונות איך ....
אייל17/06/2007את יכולה להנות בחוץ בלי להתפס וגם להנות מזה...
דברי איתי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בא לך
דייב17/06/2007גם לי בא
צרי קשר ל- [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)