מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא רוצה לרדת לי יותרליאור22/11/2013
אני ממש מיואשת ובא לי אפילו לבכות.... חבר שלי פשוט לא רוצה לרדת לי יותר בגלל שלוקח לי הרבה זמן לגמור. כשאנחנו מדברים על זה זה תמיד גורם לריב ושנינו יוצאים מבואסים. אני מודה שבאמת לוקח לי קצת יותר מדי זמן לגמור בגלל כדורים שאני לוקחת, אבל זה לא אומר שלא מגיע לי להנות גם. מה עושים? איך מסבירים לו שמין אוראלי חשוב לי מאוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רוצה לרדת לי יותר - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן22/11/2013ליאור שלום, אני חושב שכבר הסברת לו על כך שזה חשוב לך, את כנראה משתמשת בכדורים לטיפול בחרדה ודיכאון שאכן פוגעים מעקבים את האורגזמה. פני לרופא המטפל ודברי איתו על כך שהכדורים משפיעים לרעה על המין ובקשי טיפול תרופתי מהסוג שלא פוגע בתפקוד המיני. חוץ מזה אתם יכולים לקנות ויברטור ולשלב את הרטט לפני או תוך כדי המין הוראלי, סביר שזה יקדים את האורגזמה. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)