פוסטינור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסטינור
    נועם
    28/11/2013

שלום. היום שכבתי עם חברה שלי ועשינו "סיבוב שלישי" שבו הזרע הוא מועט, שכבנו בלי קונדום ובחדירה לקראת הגמירה שלי הוצאתי את איבר המין החוצה ומיד באותה שניה גמרתי בחוץ ולא בתוך הפות.
    אני חושש שמא יצאה טיפה לפני הגמירה למרות שלא הרגשתי שנפלטה טיפה כלשהי, האם כדאי שתיקח פוסטינור? יש לציין שהביוץ שלה קרוב וצריך להתחיל בעוד יומיים, בנוסף היא מאוד מעדיפה לא לקחת פוסטינור אם אין צורך.
    האם יש סיכוי להיכנס להריון כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוסטינור

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

נועם
    28/11/2013

היא קיבלה מחזור שבוע שעבר ביום חמישי 21/12 והוא הסתיים לה השבוע ביום שני 25/13 , ושכבנו בלילה ביום רביעי ה-28/12 ויוצא ששכבנו יומיים וחצי לאחר שהמחזור הסתיים לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל התאריכים התכוונתי לחודש ה-11

רן
    28/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    28/11/2013

כן, כדאי שתקח פוסטינור.
    ולא לקיים יחסי מין לא מוגנים!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו