מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוסטינורנועם28/11/2013
שלום. היום שכבתי עם חברה שלי ועשינו "סיבוב שלישי" שבו הזרע הוא מועט, שכבנו בלי קונדום ובחדירה לקראת הגמירה שלי הוצאתי את איבר המין החוצה ומיד באותה שניה גמרתי בחוץ ולא בתוך הפות.
אני חושש שמא יצאה טיפה לפני הגמירה למרות שלא הרגשתי שנפלטה טיפה כלשהי, האם כדאי שתיקח פוסטינור? יש לציין שהביוץ שלה קרוב וצריך להתחיל בעוד יומיים, בנוסף היא מאוד מעדיפה לא לקחת פוסטינור אם אין צורך.
האם יש סיכוי להיכנס להריון כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
נועם28/11/2013היא קיבלה מחזור שבוע שעבר ביום חמישי 21/12 והוא הסתיים לה השבוע ביום שני 25/13 , ושכבנו בלילה ביום רביעי ה-28/12 ויוצא ששכבנו יומיים וחצי לאחר שהמחזור הסתיים לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל התאריכים התכוונתי לחודש ה-11
רן28/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף - תגובה
רות בן-ציון שכטר28/11/2013כן, כדאי שתקח פוסטינור.
ולא לקיים יחסי מין לא מוגנים!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)