מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש הריוןנועם06/12/2013
שלום
רציתי לשאול האם יש חשש להריון במקרה הזה ששווה לקחת כדור פוסטינור? :
שכבתי עם חברה שלי, הייתי עם קונדום דורקס, במהלך יחסי המין גמרתי חלקית והמשכנו את יחסי המין ובסופם כשבאתי לזרוק את הקונדום אז הבחנתי שהוא היה מעט רפוי ולא הדוק על הפין, כנראה מכיוון שגמרתי באמצע יחסי המין באופן חלקי וגם גמרתי בסוף סופית אז הפין איבד מעט מקשיחותו. בכל אופן בסיום יחסי המין הייתי רטוב בפין למעלה מחוץ לקונדום כמובן, באזור העליון שבו הפין מתחבר לשק האשכים. החברה שלי משום מה לחוצה והחשש שלה הוא שאולי בזמן שגמרתי חלקית אז הפין איבד מקשיחותו וממילא נוזל הזרע ברח לו למעלה ולכן הייתי רטוב ולכן היא מפחדת שהזרע נקלט בה.
דעתי האישית שלי שזה אינו נכון ואין מקום חשש, והרטיבות שלי למעלה הייתה כתוצאה ממנה.
מה דעתכם?
יש לציין שהיא לקחה לפני שבוע בדיוק כדור פוסטינור על חשש אחר שהיה לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש הריון - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן06/12/2013נועם שלום, לפי התיאור שלך ובמידה ונשארת עם הקונדום, אין חשש להיריון. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)