החבר לא מעוניין כמוני...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החבר לא מעוניין כמוני...
    מישהי
    09/12/2013

היי יש לי שאלה,
    אני בחורה די מינית (נראה לי שזה משהו ברגיל) אבל הבעיה היא שחבר שלי לא רוצה כמוני, אני צריכה לחפור לו על זה שאני רוצה ולהזכיר לו לפעמיים שכבר שלושה ימים (לצורך הדוג') לא עשינו כלום.הוא צעיר בסביבות גיל ה26 וגם אני,אנחנו שנה וחצי יחד ושנה הבאה מתחתנים,יש משיכה והכל.אז למה זה ככה? למה אני זו שצריכה לייזום והוא מצידו לא לעשות כלום כמה ימים...ניסתי לתת לו לייזום ולא להטריד בעניין אבל זה עזר בדיוק לפעם אחת.
    האם משהו אצלי לא בסדר או אצלו? מה אפשרי לעשות כדי לשפר את זה מבחינתו ?
    כבר כמה פעמיים יצא לנו לריב על הנושא והבטיח שישתנה אך חזר להיות אותו הדבר :/
    הוא טוען שהוא ככה היה מאז ומתמיד במערכות יחסים ושסקס זה לא הכל בחיים. אבל בשבילי זה חלק ניכר מאוד במערכת יחסים...
    האם יכול להיות שגבר לא מיני כמו הבחורה ? (כי בד"כ זה להיפך...והגבר הוא יותר)
    אודה לתשובה מספקת , תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החבר לא מעוניין כמוני...

הוספת תגובה

• החבר לא מעוניין כמוני... - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    09/12/2013

שלום,
    ראשית, יש והאישה יותר מינית מהגבר.
    יחד עם זאת שווה וכדאי כבר עכשיו לדבר על הענין, לא לריב עליו. לברר מה קורה והכי כדאי לפנות לטיפול מיני/ רגשי/ זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהיי כנה עם עצמך - עד כמה את מושכת?

מלכישוע
    09/12/2013

כדי להדליק גבר לאורך זמן את צריכה להראות טוב מאוד. אין פשרות.

בואי נגיד את זה ככה - אני בטוח שלבר רפאלי אין את הבעיות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו