אני והבן זוג שלי שוכבים פעם בשבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני והבן זוג שלי שוכבים פעם בשבוע
    כוכבה
    29/12/2013

שלום
    אני ובן זוגי שנתיים ביחד , טוב לנו ביחד ואנחנו מאוד אוהבים אך יש בעיה גדולה שנאי לא מצליחה להתגבר עלייה אנחנו שוכבים פעם בשבוע וזה גם בקושי. כשדיברתי איתו על הנושא הוא טען שזה בגלל הלחץ של העבודה והעייפות וכל הלחצים אז הוא לא שם לב לזה... , ירד לי החוסר ביטחון בגלל זה ולכן גם שאלתי אם הוא נמשך אליי וכבר כמה פעמים שדברנו על זה הוא אומר שהוא מאוד נמשך ובאמת לא שם לב ושהוא ינסה לשנות את זה למרות שאני גם לא רוצה שזה יקרה בכוח. זה כבר כמה חודשים ככה מעל חודשיים שלוש.

לפי מה שאני יודעת הוא לא מאונן,
    מה אפשר לעשות כדי לשפר את היחסי מין שלנו?

ומהיכן התופעה הזאת נובעת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני והבן זוג שלי שוכבים פעם בשבוע - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    30/12/2013

כוכבה שלום,
    לאנשים שונים צרכים מיניים שונים, תאבון מיני שונה.
    הענין ביחסי מין הוא יצירת אותו תאום מיני בין בני הזוג.
    כדי ליצור את הסינכרון הזה אתם צריכים לחזור ולדבר על הנושא "תאום ציפיות" מלא בפתיחות ושקיפות מיטבית ומירבית
    יש אינספור סיבות לירידה בחשק המיני, ובן זוגך יודע מה הסיבה אצלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

קרן
    15/01/2014

היי
    אני ובן זוגי פחות משנה וגם מקרה דומה
    יש מצבים שהחיים משתלטים ועמוסים
    השאלה מה אתם צריכים פעם בשבוע מפריעה לך כי
    את רוצה יותר או רק כי את חושבת שפחות בא לו
    עצה שלי תזמי ותפתי גם את זה יכול מאוד לפלפל בטח אחרי הרבה זמןוגם כשאתם כן שוכבים אז תגוונו ותוסיפו ואז יהיה לכם יותר תשוקה לפעם הבאה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו