מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס לאחר לידהדן22/05/2007
שלום
ילדתי לפני 3 חודשים בניתוח קיסרי לידה ראשונה.
אני עושה סקס עם בעלי ואנחנו משתמשים עם נוזל סיכה על בסיס מים
ועדין בזמן החדירה מאוד כואב לי. עד כדי כך שאנחנו מפסיקים באמצע.
וזה מאוד מתסכל את שנינו!!
יש לציין שאני מאוד נמשכת לבעלי ושהוא אבא נפלא, הוא עוזר לי ותומך בי.
נבדקתי אצל רופא נשים והוא לא מצא משהו רפואי שיכול להעיד על בעיה.
מה עוד ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סקס אחר - תאמינו או לא ?!
שלומי22/05/2007יש סקס אחר - תאמינו או לא ?!
סקס בתקופת ההריון ולאחריו. בסרטים זה נראה כל כך קסום, האישה קורנת מאושר, מתעגלת רק במקומות הנכונים ומשפריצה נשיות משולבת ברכות אימהית בעוד הגבר מתבונן בגזרתה החדשה בהערצה ורק חושק בה יותר. אבל האם גם המציאות נראית ככה? - התשובה הינה לא תמיד!!!
על כן, ניתן לעשות סקס אחר - כלומר לאונן ועוד....
מקווה שהצלחתי לעזור, ובהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל אופן בהצלחה
שלומי22/05/2007אך הכי חשוב זה שבעלך אוהב אותך ומתחשב בך ועוד יותר חשוב שזה יהיה הדדי...
בכל אופן בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי
אשף25/05/2007ידידי אישה בהריון בגלל שניים. בתקופת ההריון מעט מאד נשים מרגישות סקסיות. ואז ודווקא אז יותר מתמיד היא זקוקה לבן זוגה שישדר לה, אם במילים ואם במעשה, שהיא בשבילו לא סתם כוסית לשעבר. שהוא רואה קצת מעבר. היא נשית בעיניו עכשיו כמו תמיד. כאן מתגלה אופיו של בן הזוג. האם הוא האיש שאיתה או שסתם אחד שמתלווה אליה. אתה שולח גברים לאונן. כשדוקא בזמן ההוא הם צריכים לגלות יותר איפוק, להראות אהבה, ולהתנהג כבני זוג תומכים מינית ואוהבים באמת גם כשהבטן כבר לא שטוחה והחזה כבר לא אותו דבר. ואתה עוד מגדיל לעשות וממליץ על " לאונן ועוד". מה זה "עוד" ? אתה ממליץ ללכת לזונה או לבגוד? אל תכעס עליי אבל לא אהבתי מה שכתבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק-זכותו/ה לשנות את דעתו/ה
עינבר26/05/2007תראה כל אישה יכולה לראות את עצמה סקסית כנ"ל לגבי הגבר...אז זה לא לגיטימי..כי היופי הוא בעיניי המתבונן.. כנ"ל לגבי העילמות..אולי קיבלו פיק ברכיים נבהלו וחזרו אחורה,ולגבי הערה על סקרן..הבעתי את דעתי שהוא במילותיו הכליל כשאמר שיש שקרנים/ות..אני בטוחה שאם הוא ימצא לנכון לחשוב שאני טועה הוא יתקן אותי :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף27/05/2007מצטער. לא ראיתי את ההודעה השניה שלו. תגידי לי . את לא ישנה בלילה? מה את עושה בשעה 3 לפנות בוקר מול המחשב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישנה טוב בדר"כ...
עינבר27/05/2007פשוט לאחרונה סובלת מנדודי שינה..ולגבי זה שלא ראית זה בסדר..חווית את דעתך כמו שאני את דעתי :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף27/05/2007האמת היא שאלה השעות האהובות עליי. יש קצת שקט מכולם ומה יומיום ובמיוחד מה טלפון הנייד שלא מפסיק לשגע אותי במשך היום. אבל בגלל שאני לא ממש יכול להרשות לעצמי להיות ער בשעות האלה אז אני מקפיד לקום כל יום ב 5 בבוקר ואז יש לי זמן לעשות קצת סדר בראש בלי שיפריעו לי. סדר היום שלי מאד דינמי והוא משתנה כל הזמן . ולגבי שלומי אני מקווה שהוא לא נעלב. רגשות מהסוג הזה הן מותרות בפורום הזה. שיהיה לך יום מדליק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמשפטי לא התייחסתי אל שלומי
עינבר27/05/2007מילותיי התייחסו לתגובתך על מה שאמרתי לסקרן,שלומי יצטרך ללמוד עוד הרבה לפני שאתייחס לשטויות שהוא ניסח,אני התייחסתי ל"שקרניות/ם"..מקווה שעכשיו דבריי ברורים יותר..שיהיה לך יום מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער עינבר.
אשף27/05/2007פשוט התגובה שלך הופיעה כתגובה למה שכתבתי לשלומי. לכן הבילבול. ולגבי סקרן האמת שאני די מחבב את האיש למרות שהוא נשמע קצת שוביניסת. הרי כולנו נמצאים כאן מסיבה כלשהי שקשורה ביחסים אסורים. מה את לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אמרתי שלא..והאיש מקסים
עינבר27/05/2007הוא לא שובינסט..עד כמה שנוכחתי לדעת מקריאה של דבריו..אני פשוט לא אוהבת הכללות..זכותו של כל אדם לעשות כטוב בעיניו..זו דעתי בכל אופן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם בשינוי דעתו/ה לגבי דברים
עינבר27/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף27/05/2007אני מקווה שגליה לא תכעס עלינו. אנחנו מקשקשים לנו פה בלי הרבה קשר למה שהיא כתבה. אבל ספרי לי יקירתי למה את פה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי זו גליה?
עינבר27/05/2007אני פה...כי מישהו סיקרן אותי..עד שמצאתי את עצמי מגיבה לו..בדר"כ אני בצאט של תפוז אוהבת לעשות שם בלאגן..עם הערות הלא צפויות שלי :-))
אשף27/05/2007הוא מסקרן הרבה נשים כאן. האמת שהוא די התחבב על כולם. שנינו יודעים במי מדובר. ולמה הוא סיקרן אותך. (--: ... וגליה זו שפתחה את ההודעה למעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז עכשיו אתה מבין למה אני כאן :-))
עינבר27/05/2007וכן שקראתי למעלה ..נפל האסימון...מאוחר אבל עדיף מאשר לעולם לא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה שים...?ואני חשבתי שאני מיוחדת.
עינבר27/05/2007חחחח מתלוצצת..כן אני מבינה למה הוא מסקרן...יש לו את היכולת לגעת במילים...אבל עכשיו גם אתה מכליל לא..?..חחחח רק צוחקת..כמה שיותר יותר טוב :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרןןןןן איפהההה אתהההה?
אשף28/05/2007אני ואת עוד נריב בגלל ההכללות. (--: . מתוך סקרנות....את באמת מיוחדת? .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה משעשע..זה יאמר לזכותך...
עינבר28/05/2007לריב..אוי אני אוהבת....ואני מאוד מיוחדת... :-))
אשף28/05/2007אין לך מושג כמה אנייי אוההההבבב .... לריב. כי זה מאד כיף להשלים אחרכך (--: . עכשיו תגידי לי בא לך לריב איתי? (--: . גם אני מיוחד. ריב בין שני אנשים מיוחדים יגרור אחריו פיוס מיוחד. (--. . איפה החמור הזה
תיכף אני אקרא לו שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל מילה אמת!
עינבר28/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרןןןןן..הצילו היא מרביצה לי
אשף28/05/2007חחחחח..... אני פשוט מתחיל ריב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח..אני לא מרביצה...
עינבר28/05/2007אני מצליפה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייי התחת שלי
אשף28/05/2007חכי חכי . אני אראה לך מה זה.. (--: . איפה הנר איפה. אני אטפטף עלייך שעווה חמה ...חכי חכי ... אחחח הטוסיק.... (((--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנר..אין בעיה..יש לי סד
עינבר28/05/2007המכות שלו הרבה הרבה יותר כואבות..אגב..הישבן כבר הכחיל..?אם לא אני יכולה לחבוט עוד קצת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמות נפשי עם פלישתים
אשף28/05/2007אני פה עם חגורת נפץ. בואי תני חיבוק גדול לאבאל'ה. אני אראה לך מאיפה משתין הקרפיון. ...חחחח.... . את עוד תמותי עליי . תרתי משמע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלומות פז..מחמדי
עינבר28/05/2007אל תדאג..אתה לא תרגיש כלל מאיפה באה המכה..מתחת לחגורה :--))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם המחבט בייסבול שלי :-))
עינבר28/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רואה....
אשף29/05/2007שאת יוצאת למלחמה עם כל הכלים. אהובתי לידיעתך השימוש במחבט בייסבול אסור לפי אמנת ז'נבה. סדאם חוסיין השתמש בה ותראי מה קרה לו. בוקר קסום לך מותק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר נפלא גם לך...
עינבר29/05/2007ומי אתה חושב לימד את סאדם?....זכויות היוצרים שייכים לי..ואמנת ג'נבה..טוב אשחד את הפקידים להסיט מבט במיקרה זה...חחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח.....עינבר
אשף29/05/2007הרגת אותי מצחוק....חחחחח...חחחחח..חחחחח. יקירתי אני דורש הפסקת אש וועידת שלום. אני רואה שלריב איתך זה מלחמת עולם. את יודעת? את מצחיקה אותי. את חמודה. ......... חחחח חחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המחמאה....
עינבר29/05/2007למה מלחמת עולם..זו מלחמה קטנטונת..ברגע שתיפגוש מרוקאית ספרדיה עם שילוב של טורקיה הולכות מכות..אז תראה מלחמת עולם.. :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשקול את דרישתך בכובד ראש..
עינבר29/05/2007בעצם אין לי ראש..נו טוב נוותר לך..לא רבה איתך..שולם..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולם... מה עם ..
אשף29/05/2007שיחות שלום ? ואולי קצת הכרות? אפילו שאני לא הוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחל ועידת השלום....
עינבר30/05/2007הכרות היא פשוטה ..נשואה בת 30+2...והוא כבודו במקומו מונח :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב עינבר
אשף30/05/2007אני בן 41 ... נשוי ... +2 . אני רואה שפתחת הודעה חדשה. אם זה מופנה אליו אני עוזב אותך במנוחה. )--: למרות שאני לא ממש רוצה . מזמן לא פגשתי בפורום איש תוססת כמוך .יום טוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח עוזב אותי במנוחה...
עינבר30/05/2007הסבר ..פרט ונמק למה...וזה נועד לעצבן מישהו(לא את סקרן..חחח)שהוא יקרא את זה ובטוח הוא יקרא0דאגתי ליידע אותו לגביי ההודעה:-))..אז תראה מה זה מלחמת עולם...ציינתי כבר שאני אוהבת לעצבן אנשים...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני דורשת הסבר!
עינבר30/05/2007אני רוצה להבין..אם זה היה מופנה לסקרן(ואני בחיים לא יפנה הודעה למישהו בפרט לא פה..תן לי קרדיט..אני לא טיפשה...פורום פתוח..שכול אחד יכול להיכנס ולקרוא..)אז מה זה קשור לזה שאתה תיתן לי ספייס..?
אשף30/05/2007תראי . להפנות הודעה למישהו בפורום זו לא טיפשות. מישהי הפנתה לי הודעה ואני ממש לא חושב שהיא טיפשה. להיפך. היא מקסימה ואשת שיחה מדהימה למרות גילה הצעיר. יחד עם זה ההודעה שלך נשמעת די רצינית. כאילו שאת פונה למישהו מסוים מאד. וממה שהבנתי עד עכשיו את פונה לסקרן. אז חשבתי לפנות מקום. יקירתי אל תקחי את זה קשה . הכל בכיף. ומה עם ההתפייסות שלנו? אהה...אהה. צריך לכנס ועידה . ובה נדון מי מוותר למי? (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחשוב על זה לשניה..ותבין שאני צודקת
עינבר30/05/2007הפניית משפט למישהו ועוד בכותרת ראשית..לדעתי היא טיפשות ,לכל אחד מאיתנו יש יכולת סגנון מסויימת שמבדילה אותנו מאחרים..ולכן קל לזהות..אז אם הייתי רוצה לרשום משהו לסקרן..לא הייתי רושמת את זה בכותרת ראשית אלא..מוצאת דרך להעביר לו מסר בתגובה או איזו צורה..עכשיו לפנות מקום..למה..בוא נעשה קומזיץ' יחד :-))...חוץ מזה שאני מוחמאת שאתה מגלה עניין בי..אבל הבנתי שיש לך מישהי כבר..חוץ מאישה..חוגג על כמה חתונות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני לא לוקחת ללב..לוקחת לריאות
עינבר30/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף30/05/2007המישהי הספציפית הזו היא לא מה שנראה. התפתחה ביננו ידידות נחמדה . היא לא טיפוס בוגד. ואני אוהב לרקוד בחתונות (--: . מה את לא?
עכשיו אחרי שחזרנו לצחוק מה עם הקומזיץ? אני אשמח לעשות איתך קומזיץ בתנאי שאת באה בלי השוט....והסד.... והמחבט...ולמען היסר ספק
מקל מטאטא נחשב בקטגוריה של מחבט. אז אנא בלי התחכמויות. תבואי בלי כלי מלחמה. אני מבטיח שאני אכין לך קפה על מדורה ,שלא שתית בחיים. ואולי גם אשיר לך איזו סרנאדה. כפרות עלייך המרוקאית-תורקיה שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח רוקד ...
עינבר30/05/2007ואני לא מרוקאית...בעלי חצי מרוקאי חצי ספרדי..אני טורקיה נטו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה
אשף30/05/2007אני מגלה בך עניין. את חריפה, את מצחיקה , את יודעת לעקוץ בלי להעליב ואת תוססת. זה שילוב נדיר של קווי אופי שבונים אישיות מסקרנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא היה קל..
עינבר30/05/2007הפסיכולוג שלי עבד קשה..להוציא את הטירוף ולעשות ממני בן אדם נורמלי...חחחחחחאבל עדיין יש רגעי טירוף..אגב לא חשבת על דברים לא שיגרתיים..שאפשר להתעלל..קרחון..סרטים לשיער..קושרים ואז מתעללים....חחחחחחח נכון שעכשיו נפלת על הרגליים מרוב פחד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני בקרב..בצאט..
עינבר30/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצתי לך...שתחררי
עינבר27/05/2007הכאב עדיין בראשך..ולכן כשאתם באים לקיים יחסים..והוא חודר את מרגישה את הכאב..במידה ותהיי רגועה ונינוחה את תראי שזה לא יכאב..מניסיון של לידה קשה..וחזרה די מהירה לחיי האישות עם בעלי :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו את יודעת מי זו גליה? (--:
אשף27/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס לאחר לידה
רונן27/05/2007כדאי לנסות לאחר מריחת נוזל הסיכה על הפין להרטיבו עם מעט מים ואז החדירה תהיה קלה חלקה וללא כאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)