איך יוצרים זוגיות ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך יוצרים זוגיות ?
    אנונימית
    24/01/2014

שלום, אני בת 19 ויש נושא שדיי מטריד אותי.
    היה לי חבר, הכרנו באינטרנט ודיברנו המון זמן.. היה חיבור ורצון, נפגשנו כמה פעמים ונהיינו ביחד. אחרי כשבועיים נפרדנו כי זה היה קשר בלתי אפשרי כי הוא היה לקראת מכינה והיה חוזר פעם בשבועיים הביתה ואנחנו גרים בערים שונות אז החלטנו ביחד לחתוך לפני שמתחיל משהו.
    זה היה בגיל 16, ומאז לא יצרתי שום זוגיות או קשר במשך שנתיים. אחרי שנתיים חזרנו להיות בקשר ונפגשנו, הייתה משיכה מאוד חזקה ורצון להיות ביחד אך שוב זה היה בלתי אפשרי כי הוא חזר בתשובה.
    עכשיו הוא נשוי, היה לי מאוד קשה להתגבר עליו כי זה היה הכי קרוב לאהבה שחוויתי עד עכשיו.. אבל התגברתי ואני לא מרגישה אליו כלום.

אני רוצה לחוות שוב את ההרגשה הזו, אבל אני לא יודעת איך!
    אני לא יוצאת, ולא יוצא לי להכיר בחורים. אני מרגישה שאולי אני משדרת משהו מרחיק לסביבה, אני יודעת שאני נראת טוב, אבל משום מה כשאני רואה מישהו אטרקטיבי בסביבה אני נלחצת ונכנסת למצב של קשה להשגה וסנובית, אבל זה נובע מחוסר ביטחון.
    חשבתי לצאת לבר במטרה להכיר מישהו, אבל אני מפחדת ששוב אכנס למצב של "קשה להשגה" אני מפחדת לצאת מהמקום הבטוח שלי (הלבד) ולהכנס לעולם שאני לא מכירה, עם זאת אני כל כך זקוקה ורוצה את זה .

יש לכם אולי טיפים שיעזרו לי להכיר את האחד סוף סוף ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך יוצרים זוגיות ?

הוספת תגובה

• איך יוצרים זוגיות ? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    24/01/2014

תנסי לאפשר לעצמך לעשות טיפ טיפה מעבר למה שאת עושה עד עכשיו בכל מיני תחומים. בנוסף את יכולה לפתוח כרטיס ולהעלות פרופיל באתר הכרויות. את גם יכולה לפנות לטיפול לברר מה הגורמים שחוסמים אותך. בברכה, דײר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו