מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתך שחוזר כל פעם...אנונימית31/01/2014
היי אשמח לחוות דעת ועזרה...
בת 24 בריאה, מערכת יחסים של שנה פלוס...
בחודש האחרונה יש לי תופעה מוזרה לאחר יחסי מין
עם חדירה אני ניגשת לשירותים ובניגוב יש טיפת דם ממש קטנה ובהירה על הנייר
מה שגרם לי לחשוב מלכתחילה שזה פצע ולא מתוך הנרתיק...
בפעם האחרונה שזה קרה הסתכלתי עם מראה וראיתי חתך קטנטן ממש שדימם בין פתח הנרתיק לפי הטבעת. כל פעם המקום שורף לי במשך כמה שעות אחרי הסקס וזהו
בבדיקה של רופא נשים הוא טען שהוא לא רואה שום פצע או חתך ושהכל תקין ולמרות זאת שלח אותי לבדיקת קלוסופקיה .
יש לציין שבדיקת pap תקינה לפני חצי שנה...
ממה זה נובע? והאם יש דרך להפסיק את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך שחוזר כל פעם... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן31/01/2014נסי למרוח לעסות את האזור עם שמן שקדים מספר פעמים. במידה ואין שיפור אמליץ לך על רופאת נשים. בברכה, דײר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
אנונימית08/02/2014האם שמן שקדים מתוקים רלוונטי!!? בסופר פארם היה רק שמן שקדים מתוקים של לייף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/02/2014נסי בחניות טבע. שמן שקדים (לא מתוקים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)