מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לסיים קשר מיני לא בריא.חנה17/02/2014
מזה שמונה וחצי שנים שאני נמצאת בקשר מיני לא בריא ואינני מצליחה להביא לסיומו. אני בת 45 גרושה ואם לבת בוגרת. הקשר התחיל כסטוץ שהוביל למערכת יחסים שבנסיבות משפחתיות בין היתר, לא התאפשר לממש אותה. נשאר החיבור המיני ביננו. אני נותרתי מצולקת נפשית ופגועה, והרגשתי ומרגישה עד היום שהוא משתמש בי רוצה להשאיר אותי בחייו אך ללא שום מחוייבות. ניסיתי לדבר איתו ולהסביר לו שזה פוגע בי. הוא עושה את עצמו מקשיב ומבין, הקשר מתנתק לזמן קצר ואז הוא מופיע שוב בחיי, ואני בגלל אהבה אליו לא מצליחה לסרב. בכל הצניעות אני חייבת לומר - גם הוא אובססיבי אליי. אני קולטת את זה שהוא לא מצליח למצוא מישהי אחרת שעושה לו את זה כמו שאני. בהתחלה חשבתי שזה רק אני ככה. אבל אני מתחילה להבין שגם הוא. לאחרונה, לאחר ניתוק קצר הוא הציע שבמקום שאעבוד כל-כך קשה בכדיי להתפרנס, אפגש איתו פעמיים שלוש בשבוע והוא ייתן לי כסף. ("לא עבור סקס חלילה..עבור השעות שאת מפספסת בעבודה"). בשאר תחומיי חיי אני מתפקדת כרגיל. משתדלת להיות אמא טובה ובת מסורה להוריי ומשפחתי. עובדת חרוצה. הייתי שמחה אם היה לי מישהו. בן זוג בקשר בריא לחלוק את חיי. אולם אני לא רואה אפשרות לכך עד שאצליח לנתק קשר הרסני זה. זה מעציב אותי ומחליש אותי. אני באמת אוהבת אותו והייתי שמחה לו זה היה אחרת. אך אני אדם ריאלי ויודעת שהפי אנד במקרים כאלה בדרך כלל לא קורה. אנא עיזרו לי. תודה מראש על תשומת הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה לסיים קשר מיני לא בריא. - תגובה
רות בן-ציון שכטר17/02/2014חנה שלום,
למעשה את שואלת ועונה לעצמך בו זמנית.
את ערה לכך שהקשר הרומנטי הזה לא מניב את הזוגיות והקביעות שאת מייחלת לה ובכל זאת ולמרות שחלפו כבר שמונה שנים דבר לא משתנה.
ברוב שכל עוד את בקשר עם הגבר הזה את לא יכולה לפתח קשר חדש ומיטיב.
אולי כדאי שתפני לטיפול רגשי כדי להגמל מדפוס היחסים הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
משה23/02/2014לא מבין מה הבעיה אם כיפ לך איתו תהני ותחפשי בו זמנית זוגיות אמיתית למרות שאין בנגישות מידית ואמיתית ....אז זורמים ונהנים ...דעתי בלבד........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)