חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני
    איתי
    08/03/2014

שלום, אני בן 23 ויש לי חברה שלושה חודשים. בחודש האחרון אני מרגיש שיש לה פחות תשוקה אלי, למשל, היינו יחד ארבעה ימים ולא שכבנו. היא לא זרמה אפילו כשיזמתי. אמנם גם בחודש האחרון מדי פעם אנחנו כן שוכבים אבל לעיתים רחוקות. אנחנו נפגשים וישינים יחד פעמיים בשבוע ושוכבים פעם בשבועיים. עד לפני חודש היינו ממש מלאי תשוקה אחד לשניה, לא היינו הולכים לישון בלי לשכב. בחודש האחרון אני מרגיש שלא בא לה. יש לציין שאנחנו שוכבים מזה כשנה כידידים, ורק בשלושה חודשים האחרונים הפכנו לחברים בני זוג. שאלתי אותה לפשר העניין והיא אמרה לי שפשוט יש לה פחות חשק בשבועות האחרונים והיו רצף אירועים מקריים שהוסיפו לכך כגון, כאב לה בפות. אבל היא חזרה וציינה שהיא נמשכת אלי באותה מידה כמו פעם.
    אני מתייעץ אתכם, אם זה הגיוני שפתאום יורד לבחורה החשק במשך חודש? אם לא, אז מה יכול להיות קרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני

הוספת תגובה

• חשק מיני - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    08/03/2014

איתי שלום, הירידה בחשק המיני יכולה להיות קשורה לגורמים רבים: גלולות, תרופות שונות ושינוי בקשר. הכאב שציינת בהחלט יכול להשפיע על החשק המיני. הירידה בחשק שלה היא הגיונית רק שהסיבה לכך כרגע לא ברורה. בברכה דײר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו