מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיוון במיטהטלי09/03/2014
שלום רב.
אני ובעלי בשנות השלושים המאוחרות שלנו . נשואים 12 שנה.
יחסי המין שלנו מצוינים , טוב לי איתו במיטה. הוא מספק אותי ואני אותו.
הבעיה היא שאמרתי לו שהייתי רוצה להכניס זרים אלינו למיטה. בשלב ראשון אישה ואחכ גבר. הוא מתנגד מאוד בטענה שהכל ישתנה לרעה בינינו מרגע שנעשה את זה.
אז ויתרתי ואמרתי לו שנכניס רק אישה וגם לזה הוא לא מסכים.
אני מיואשת כבר , לא יודעת איך לשכנע אותו , ומרגישה שחייבת את הריגושים האלו.
מה לעשות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיוון במיטה - תגובה
רות בן-ציון שכטר09/03/2014טלי שלום,
ריגוש מיני הוא ללא ספק חיוני לקיום זוגיות מספקת וארוכת טווח. הענין הוא איך להשיג אותה .
בהוספת אשם נוסף גבר או אישה יש סיכון משמעותי ליצירה של קנאה. קשה לנתק את המין מהפן הרגשי. לא כולם עומדים בתחרות המינית ונוצרת תחרות מינית כשמתווסף אדם נוסף לזוג.
לכן תחשבו איך לגוון את חיי המין שלכם ואם נכונה לכם תחרות מינית.
יש הרבה מאד דרכים לגיוון חיי המין חוץ מהוספת אנשים נוספים.
אולי כדאי כמה פגישות אצל סקסולוג/ית יחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיוון במיטה
טלי09/03/2014שלום רב.
אם את מתכוונת למגוון תנוחות, שילוב של צעצועי מין, אנאלי וכו... כבר עשינו הכל.
אז לא ברור לי איך עוד אפשר לגוון אחרי כ"כ הרבה שנות נישואים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיוון במיטה - תגובה
רות בן-ציון שכטר09/03/2014מקומות אחרים, זמנים שונים ועוד כיד הדמיון הטובה עליכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)