שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שיר
    20/03/2014

שלום

אני ובן זוגי בקשר מצוין. יש בינינו חברות עמוקה והבנה. הבעיה היא שלשנינו יש המון עכבות במיטה, למרות שאני מרגישה שאצלי זה אפילו יותר חזק.

יש בינינו מגע פיזי אבל אנחנו מגיעים לחדירה לעתים רחוקות מאוד, והאמת שבשנה האחרונה בכלל לא. הוא טוען שאני מתוחה מדי ולכן הוא לא יכול לחדור, ואני מרגישה שהזקפה שלו לא מספיק חזקה. האמת שאני לא יודעת מה הסיבה אבל זה מאוד מתסכל אותי. נראה לי שהוא יותר מקבל את המצב ומשלים אתו, ואני כל הזמן מתרגזת ומרגישה מתוסכלת.

למה זה לא עובד בעצם, האם זה פיזי או נפשי או שניהם? אני מרגישה שמשהו נשאר לא ממומש בינינו וזה מפריע לי.

האם אפשר לעשות משהו חוץ מללכת לטיפול?

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    23/03/2014

יעלה שלום, כמו שאת מבינה בשאלתך, הבעיה קשורה למצב רגשי ואי נוחות במין. המתח שאת חשה במין גורם לתופעות שונות בגוף (פסיכוסומטי) . הפתרון הוא כמו שהבנת טיפול מיני זוגי. אבל את יכולה ראשית להתחיל עם קריאה של ספר טוב בנושא מיניות ומין של גברים ונשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו