ירידה בחשק המיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בחשק המיני
    ירון
    25/03/2014

שלום לכם. אני בקשר זוגי מספר חודשים, הסקס היה תמיד נהדר ומדהים והייתה לחברה שלי תשוקה גדולה אלי. בחודשיים האחרונים החשק המיני שלה ירד בצורה משמעותית והיא מודה בכך אך אינה מבינה למה. אנחנו מתראים פעם בשבוע ולא מתחשק לה לשכב, אנחנו שוכבים מעט. אמנם אם היא כבר שוכבת איתי אז כמובן שהיא נהנית, אבל את הדרייב הראשוני לשכב היא איבדה. חשוב לציין שהיא אוהבת אותי מאוד ואפילו יותר מתמיד. סופש האחרון היינו ביחד שלושה ימים ולא שכבנו כלל. האם זה טבעי? מה יכולה להיות הסיבה?. אני מציין שהיא נוטלת גלולות בערך מהזמן שירד לה החשק המיני, אך אני לא חושב שזה קשור. והיא לא תרצה להפסיק את הגלולות האלו. מה אני יכול לעשות?? ממה זה יכול לנבוע ומה אני צריך לעשות בסיטואציה כזו, כי קשר זוגי בלי תשוקה זה לא זה ואני לא רוצה בו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בחשק המיני

הוספת תגובה

• ירידה בחשק המיני - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    25/03/2014

ירון שלום, ירידה בחשק המיני יכולה לנבוע מגורמים רבים: רגשיים, גופניים ותרופות הפוגעות בחשק, כאב בזמן המין ועוד... לעתים העדר חשק נובע מהעדר משיכה הפוגע בתשוקה (לא קשור לאהבה). מציע לכם לדבר ולנסות להבין ממנה מה היא חושבת קרה? בברכה, ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו