לא מצליחה לגמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לגמור
    ענת
    30/03/2014

אני בת 26, יוצאת עם מישהו מזה כחודש, לאחר שבועיים התחלנו לשכב ולא הצלחתי לגמור. אני מאוד נמשכת אליו ומאוד נהנת איתו במיטה ובאופן כללי. היו לי לא מעט פרטנרים והצלחתי לגמור עם חלק מהם ועם חלק לא. אני חושבת שזה מאוד תלוי ברמת הנוחיות שלי עם הבנאדם. כבר שמעתי על זה שאורגזמה מגיעה ממקום מנטלי ופחות מהאקט עצמו. בנוסף יש לציין שאני לא גומרת מחדירה ואני חייבת לגעת בדגדגן כדי לגמור, ואני גם מאוננת עם עצמי וגומרת.
    אשמח לקבל עיצה כיצד אני יכולה להגיע לאורגזמה עם הבן זוג החדש שלי
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לגמור

הוספת תגובה

• לא מצליחה לגמור - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/03/2014

ענת שלום, התשובה נמצאת בשאלתך. כנראה שיש גם אספקט רגשי של נוחות חופשיות וקרבה וגם אספקט פיזי. נסי לגעת בעצמך או בקשי מבן הזוג לענג אותך בדגדגן תוך כדי חדירה או לא בחדירה. כדי אולי להוסיף שימוש בויברטור בזמן שאתם יחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתי...

ענת
    01/04/2014

ניסינו ויברטור שמתלבש על איבר המין הגברי, הוא ניסה לרדת לי, הוא ניסה לגעת לי בדגדגן בזמן האקט.. זה פשוט לא עובד... לרוב כשאני גומרת בסקס זה כשאני נוגעת לעצמי... אבל גם יצא לי לגמור כשיורדים לי ומשום מה אני לא מצליחה להרגיש מספיק בנוח איתו... יכול להיות שזה פשוט ענין של זמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתי... - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    01/04/2014

בהחלט יתכן שלזמן יש חלק חשוב ביכולת להרגיש קרובים בטוחים ומוגנים. אם כשאת נוגעת באזור הדגדגן את גומרת אז עשי זאת. מצד שני כדי גם להפסיק לנסות להגיע (להיות ברגע, בהנאה) ואז לעתים זה מגיע טוב יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל כשאני לא מנסה...

ענת
    03/04/2014

אני בטוח לא אגמור... אני חייבת להיות מרוכזת בנסיון להגיע לאורגזמה כדי באמת להגיע אליה, אצלי זה אף פעם לא בא ב"פתאומיות" בלי שאני מצפה לזה.. לצערי
    וזה ממש מתסכל שאני לא גומרת והוא גומר 2-3 פעמים!! זה גם מתסכל אותו... :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל כשאני לא מנסה... - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    03/04/2014

אז הוסיפו את הויברטור שאיתו קל לך יותר לגמור. נסי ללמד את החבר לתפעל אותו עליך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו