מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לגמורענת30/03/2014
אני בת 26, יוצאת עם מישהו מזה כחודש, לאחר שבועיים התחלנו לשכב ולא הצלחתי לגמור. אני מאוד נמשכת אליו ומאוד נהנת איתו במיטה ובאופן כללי. היו לי לא מעט פרטנרים והצלחתי לגמור עם חלק מהם ועם חלק לא. אני חושבת שזה מאוד תלוי ברמת הנוחיות שלי עם הבנאדם. כבר שמעתי על זה שאורגזמה מגיעה ממקום מנטלי ופחות מהאקט עצמו. בנוסף יש לציין שאני לא גומרת מחדירה ואני חייבת לגעת בדגדגן כדי לגמור, ואני גם מאוננת עם עצמי וגומרת.
אשמח לקבל עיצה כיצד אני יכולה להגיע לאורגזמה עם הבן זוג החדש שלי
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה לגמור - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן30/03/2014ענת שלום, התשובה נמצאת בשאלתך. כנראה שיש גם אספקט רגשי של נוחות חופשיות וקרבה וגם אספקט פיזי. נסי לגעת בעצמך או בקשי מבן הזוג לענג אותך בדגדגן תוך כדי חדירה או לא בחדירה. כדי אולי להוסיף שימוש בויברטור בזמן שאתם יחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי...
ענת01/04/2014ניסינו ויברטור שמתלבש על איבר המין הגברי, הוא ניסה לרדת לי, הוא ניסה לגעת לי בדגדגן בזמן האקט.. זה פשוט לא עובד... לרוב כשאני גומרת בסקס זה כשאני נוגעת לעצמי... אבל גם יצא לי לגמור כשיורדים לי ומשום מה אני לא מצליחה להרגיש מספיק בנוח איתו... יכול להיות שזה פשוט ענין של זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן01/04/2014בהחלט יתכן שלזמן יש חלק חשוב ביכולת להרגיש קרובים בטוחים ומוגנים. אם כשאת נוגעת באזור הדגדגן את גומרת אז עשי זאת. מצד שני כדי גם להפסיק לנסות להגיע (להיות ברגע, בהנאה) ואז לעתים זה מגיע טוב יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כשאני לא מנסה...
ענת03/04/2014אני בטוח לא אגמור... אני חייבת להיות מרוכזת בנסיון להגיע לאורגזמה כדי באמת להגיע אליה, אצלי זה אף פעם לא בא ב"פתאומיות" בלי שאני מצפה לזה.. לצערי
וזה ממש מתסכל שאני לא גומרת והוא גומר 2-3 פעמים!! זה גם מתסכל אותו... :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כשאני לא מנסה... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן03/04/2014אז הוסיפו את הויברטור שאיתו קל לך יותר לגמור. נסי ללמד את החבר לתפעל אותו עליך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)