נשים יקרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשים יקרות
    אחד אחר
    08/04/2008

בכל התקופה שאני פה בפורום הספקתי לפגוש כמה נשים. כל אחת עם אישיות שלה וכל אחת עם התשוקות שלה. יש רק דבר אחד שמרגיז אותי. אתן רוצות ריגושים. אתן רוצות סקס. אתן משועממות .אתן רוצות להרגיש פרפרים בבטן. כל זה טוב ויפה. אבל יש דבר אחד שמרגיז. למה תמיד הבעל אשם? למה הגברים שבחייכן מתוארים ככאלה שלא קשובים לכן? הגבר לא מקשיב ? אולי אתן לא יודעות לדבר.

אל תשכחו את ההבדל בין גברים לנשים. לא תמיד מה שהאישה אומרת זה מה שהגבר שומע ומבין. לא בגלל שהוא טמבל. הבעיה נעוצה בשוני בתפיסת עולם בין גברים לנשים. יש ספר בשם" גברים מנוגה נשים ממאדים" אני ממליץ לכל הנשים וגברים לקרוא אותו בעיון ורק אחר כך לצאת בהאשמות הדדיות על הריסת הקשר הזוגי .

אני בהחלט מסכים שישנם גברים שכל קשר בינם לבין זוגיות מקרי לחלוטין אבל לא כולנו כאלה.אז בבקשה בנות תעשו סקס כמה שבא לכן. בכיף. אבל תפסיקו עם התירוצים העלובים האלה ש הגבר לא מקשיב. שהוא הורס את הקשר. היעוץ הזוגי נועד ללמד בני זוג לדבר בצורה שהצד השני יבין נכון את הדברים. שמעתי לא פעם גם שהאישה בוגדת " כי היא בטוחה שהוא כבר עשה את זה". נו באמת..

את זה לפחות לא תשמעו מגברים. אז חפשו את הפרפרים בבטן, את הברק בעיניים, את הסקס הפראי . רק על תפילו את זה על הבעל. לא תמיד הוא אשם. לפעמים הבעיות ביניכם זו רק אי הבנה מצחיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשים יקרות

הוספת תגובה

• ק'

ל
    08/04/2008

ולמה אתה חושב שאנחנו מאשימות את הבעל???
    לא תמיד הוא אשם.. נכון שלא כולנו טלית שכולה תכלת
    אבל תמיד בבני זוג יש אחד שיותר דומיננטי, אקטיבי, רגיש יותר
    שזקוק ליותר תשומת לב, אהבה, תשוקה, ריגושים
    לא תמיד הבן זוג יכול לספק את זה, במיוחד אחרי הרבה שנים ביחד, וזה ממש לא אומר שהוא לא בסדר או פחות טוב, פשוט האופי שלו לא מאפשר לו להפתח ברמה שאנחנו מחפשות
    אני למשל כן שיתפתי את בעלי המקסים ולצערי הוא לא ממש הבין אותי, ומה בדיוק אני צריכה, ניסיתי ללמד אותו אבל הוא לא ממש משתף פעולה ות'אמת שטוב לו ככה, איך שהוא, עם הזוגיות שלנו, לי פחות... זה לא אומר שום דבר עליו כבן אדם ובטח כעל בן זוג

חומר למחשבה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל היקרה ... :-)

yapi42
    08/04/2008

מה זה אומר, שאת פתוחה לריגושים?
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל

ק
    08/04/2008

הוא יודע שרע לך? איך את מנסה להסביר לו את זה ? את מבינה שהקול הנשי לא תמיד נקלט טוב באוזן הגברית. לזה צריך הכוונה ובשביל זה יש יועץ.
    יקירתי אולי חשבת שכתבתי את ההודעה הזו בגללך אבל לא. באמת שלא. פשוט פגשתי יותר מדי נשים שהתלוננו על הבעל כדי להצדיק את ההתפרפרויות שלהן.
    הרי את בעצמך אמרת אז שאת מחפשת את הריגוש. אם אני לא טועה אמרת עליו שהוא בעל נפלא. לא שמעתי ממך מילה רעה עליו ואהבתי את זה. באת ובצורה הכי אמיתית הודית שלא הוא גורם לך לחפש ריגושים. בגלל זה גם התפלאתי שכתבת שרע לך.
    אני מצטער לשמוע. באמת. תעשי מה שתעשי דעי לך דבר אחד. בגידה לא תפתור דבר. זה רק יטשטש זמנית את התסכול. זה מה שאת רוצה? אז הינה יש לך את הסקרן. ואני?. כנראה שאני בקטגוריה של ה" אחרים" כהגדרתו. תהנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן ק'

סקרן
    09/04/2008

תגיד לי יא קוקו :-), נראה לך שהתכוונתי אליך כשאמרתי "אנשים אחרים"? אנשים אחרים זה משהו ביני לבין ל', לא קשור בכלל לפורום. היא שאלה למה התכוונתי כשאמרתי לה אנשים אחרים ואני אמרתי לה עזבי אותך מאנשים אחרים..
    בכל מקרה אני האחרון כאן שינסה לרדת עליך או לעקוץ אותך, אם כבר לעקוץ אותך אז רק בקטע של סבבה כזה ולא בקטע של לריב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה המצב גבר

ק
    09/04/2008

לא אחי . אני יודע שלא התכוונת. אני שייכתי את עצמי לקטגוריה הזו. אתה מכיר אותי. ישיר. חסר טקט. אם הייתי חושב משהו כזה הייתי אומר לך את זה ישירות. דבר אחד אני יודע וזה שאתה לא צבוע. אז זה ממש לא הכיוון .
    מה קורה אח שלו? נעלמת מהאופק. גם אתה וגם ענבר. האמת גם אני. בכל אופן ברוך החוזר וזה וזה וזה. (--:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו