רגשי טינה חזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגשי טינה חזקים
    חבוי
    11/04/2014

שלום רב...

יש לי חברה כבר 5 חודש לפני שבוע היא סיפרה לי שהיא הייתה מאורסת למישהוא פעם [לפני שנה בערך הייתה מאורסת] ויום אחד מישהוא התקשר אליה בלילה והתחיל לשאול אותה שאלות מניות ודיבר בצורה גסה [בתקופה שהייתה מאורסת]...היה לה חשד שזה הארוס שלה ולכן הלכה למשטרה להגיש תלונה היא אומרת עוד שהיא לא סולחת לו לעולם ושהיא מקפידה עליו והיא בוכה כול יום שהיא מספרת עליו דברים שהוא עשה לה ...זה מאוד מעליב שהיא בוכה בגללו ...האם היא עדיין אוהבת אותו ...?האם היא בנויה להיות איתי ?האם זה בסדר ולגיטימי שהיא בוכה על מבשהוא אחר ושומרת לו טינה בזמן שאני איתה ?ואם זה לא מסוכן שהיא הלכה למשטרה על כזאת שטות ?בעתיד היא יכולה לשמור לי טינה ועל כול שטות ללכת למשטרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגשי טינה חזקים

הוספת תגובה

• רגשי טינה חזקים - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    11/04/2014

החברה נפגעה מהתנהגות של אדם שעמדה להתחתן אתו. לוקח זמן ותהליך להרגיש טוב יותר ולהתגבר על הפגיע והעוצמות הרגשיות הנלוות. אם אתה מרגיש שהקשר הקודם מפריע לך ופוגע בקשר הנוכחי מציע לך לפתוח את הנושא ולדבר אתה על כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו