מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיחות טלפון חושניותסברינה10/02/2007
כבר כמה זמן שאני מנהלת " רומן טלפוני" שגרם לי לתהיות אותן העלתי בשאלתי " האם לבגוד" לפני כמה ימים. מה אתם אומרים? האם שיחות טלפוניות חושניות (שאינן משלבות סקס אלא רק כמיהה לא ישירה בכלל) נחשבות לבגידה? האם עלי לספר לבעלי? האם עלי לנתק קשר עם הידיד " המאהב הפוטנציאלי"? מה עלי לעשות כדי לצאת מהסחרור שהוא גורם לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי בגידה רגשית...
אוהב לאהוב10/02/2007יותר גרועה מבגידה שהיא לשם זיון בלבד!
בעיניי בגידה רגשית קשה יותר מאשר יהיה לך סתם סטוץ / זיון / התפרקות גופנית.
נכון שקשה להגיע למצב אינטימי ללא הכרות מינימלית של בן/בת זוג.
את נמצאת במצב שחייבת להציץ החוצה, חייבת לספק את סקרנותך שלא נותנת לך מנוחה ושקט נפשי.
נסי לדבר עם בעלך על רצונותייך. אם הוא אוהב אותך, מבין אותך ויש לכם תקשורת פתוחה וכנה תוכלו לבצע את זה ביחד (כלומר- להוסיף גבר אלכם) או לקבל את הסכמתו.
אם זה לא בא בחשבון, אז שחררי את עצמך, נסי פעם אחת (אך דעי שזה יוביל גם לעוד פעם ועוד..) כי זה ילהיב אותך מצד אחד, אך יכניס אותך למתח ונקיפות מצפון מצד שני. זה סיחרור מסוכן!! שזה יוביל אותך לספר לבעלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק...
סברינה10/02/20071. זו לא בגידה רגשית כל כך כי אני לא מאוהבת במישהו אחר וגם לא קרובה לזה.
2. אתה צודק לגמרי בעניין המצפון והסחרור- עוד לא עשיתי כלום ואני כבר מרגישה אשמה.
3. אין מצב שבעלי יקבל את זה שאני אהיה עם מישהו אחר.
4. בעבר שיתפתי אותו בפנטזיה לצרף עוד גבר למיטה אבל לי עצמי אין אומץ לעשות את זה בפועל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי....סברינה
אוהב לאהוב10/02/2007ושוב נחזור להודעה הקודמת שלך "האם לבגוד?"..........ריגושים.
נסי את הריגושים בבית ואם באמת זה לא יצליח וממש תהיי נואשת אז תנסי בחוץ.
לאמיתו של דבר אני נואשתי מהבית (ניסיתי הכל אך הבעיה אצלי הרבה יותר מורכבת מסתם ריגושים) וקשה לי נורא עם זה. אך הצורך הקיומי שלי (חום, מילה טובה, יחס) חשוב מאוד.
במעשים אלה אין את השלם.... למצוא מסתור כל הזמן.........שלא יראו אותך בטעות. כן, זה רע!!!
לכן, ממליץ לך לא להכנס לזה ונסות את הדרכים ה"חוקיות" בבית ובעזרת שותפך לחיים (במלאו מובן המילה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינתי זו בגידה
מישהי11/02/2007ןאפילו בגידה יותר חמורה מסתם סקס, כי זו ממש התאהבות...
אם בעלי היה מנהל רומן טלפוני כזה הייתי נפגעת.
את האמת כשאני חושבת על זה עכשיו, הוא באמת נהיה פטפטן בטלפון בתקופה האחרונה. ..אולי יש לו חברה טלפונית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש להפסיד
ליאור11/02/2007נסי טוב ,טוב.
לא טוב,ביי ביי.
ממני מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבגידה היא מנטלית ולא פיזית
אשר11/02/2007אם תאונני, זה בגידה?
אם תדמייני, זה בגידה ?
ובכן, הבגידה היא בעצם המחשבה ולא עצם המגע הפיזי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון, אבל בדימיון היא לבד
מישהי11/02/2007ובאוננות היא לבד.
בסיפור הזה יש מישהו חי ונושם בצד השני של הטלפון , בגלל זה זה בגידה. הסקרנות תשתלט עליהם בשלב מסוים והם יפגשו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה דווקא מרענן
mirroush03/06/2007אל תרגישי נקיפות מצפון כל עוד את נפתחת בשיחה טלפונית את יכולה לגלות עוד נקודות מיניות בגוף שלך ואת יכולה להשתחרר ממה שמעיק עלייך אני יודע מה אני אומר כתבי לי לאימייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסברינה
אשף03/06/2007את מה שאת חווה עכשיו כולנו רוצים לחוות. הריגוש שבשיחה עם אדם לא מוכר שמתלהב ממך באותה מידה ואף יותר לפעמים חזק כמו האקט עצמו. אם זה טוב או לא ? זה בהחלט ממלא אותנו באנרגיות. אם זו בגידה? כן זו בגידה אבל מהסוג הבריא יותר. את בוגדת . אבל את בוגדת בדיוק כמו כל הנשים שבעולם. אין אישה שלא פינטזה על גבר אחר שהוא לא בן זוגה.
יחד עם זה מבגידה זו ועד לפגישה וסקס עם אותו אם המרחק הוא עצום. אם את מרגישה נקיפות מצפון כבר עכשיו אז אני מבטיח לך שאת תסבלי פי אלף יותר אחרי סקס עם אותו בחור. ויהיה לך דחף בלתי מוסבר לספר על זה למישהו. וזה מסוכן. אם תספרי לחברה טובה תהיי בטוחה שזה לא יישאר אצלה. זה ייצא בסוף. בכל מקרה שלא תעיזי לספר לבעלך דבר. גם לא על מה שאת עושה עכשיו. זו תהיה אנוכי מצידך. את רוצה לנקות את המצפון שלך גם במחיר של סבל נוראי לבעלך? למה שהוא יסבול? תסבלי את. הרי את התחלת עם זה. את הרעה בכל הסיפור. הוא רואה בך את שותפתו וחברתו הנאמנה. מה את רוצה? לקחת גם את זה ממנו?
אני מציע לך לא לשחק במשחק שאת לא בנויה לו. אם את חושבת שאת בנויה לבגידות ואת יודעת להתמודד עם התוצאות ,באשר הן, אז בבקשה.
אבל אם את כבר עכשיו עם רגשי אשמה אז אני ממליץ לך בחום להפסיק ולהתרחק. בבת אחת. לא לחשוב על הבחור יותר. אני מצטער שאני קצת תוקפן אבל אני הייתי זה שאיבד את התמימות בגלל אישתי.אז מה שאת מספרת מעלה בי זכרונות שאני מאד מנסה לשכוח. אני לא שופט אותך. אני פשוט מביע דעה כנה. יכול להיות שזה לא ימצא חן בעינייך אבל את צריכה לשמוע כמה דעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)