מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחות טובקרן17/05/2014
קראתי מאמר שלפיו גם בני זוג צעירים
יכולים להגיע לשגרה ושעמום כלשהו אחרי שנה
זה די קורה לי
בן זוגי משוגע עלי. אבל אנחנו שוכבים בפועל 4 6 פעמים בחודש
שזה מעט לעומת בני זוג קודמיפ שלי
אנחנו עייפים ולחוצים בלימודים
וגם הרבה פעמים ההתחלה של הסקס החדירה
כואבת לי. ואני לא מאוד מסופקת מהסקס
מנסה מדי פעם לכוון אותו אבל זה גם מוריד מהחשק
שבחור שאומנפ בלי המון ניסיון אבל עדיין
לא עד הסוף תמיד מספק אותי
אבל כמעט תמיד משהו לא היה בדיוק מדהים
גם עפ פרטנרים קודמים
ןיש את העניין שהוא לא מספיק סקסי עבורי ומיוזמתו לא עובד על זה. וזה מרגיז. כי אני עבור עצמי. אבל הוא גם נהנה. דואגת לעצמי ולמראה שלי
איך אפשר לשפר את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחות טוב - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן18/05/2014קרן שלום, כל התשובות מצויות בשאלות שלך. עייפות, לחץ, חוסר סקסיות וחוסר משיכה בנוסף על כך שאת לא ממש נהנת במין עם החבר ויש מקום לשיפור. כל אלו תורמים וגורמים לירידה בתשוקה ופחות מין שמתקיים ביניכם. בברכה, דײר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמון
קרן29/05/2014היי
בגלל שאתה רוצה לדבר בעקבות מה שכתבתי
אני נוטה לחשוב שאתה עם כוונות כלשהן
למרות הבעיןת בקשר אני עדיין בו ונאמנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)