מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בסקס עם בן זוגיmamy4u31/05/2014
אני בחורה בשנות ה-40. נמצאת בזוגיות.
לא מצליחה להגיע לסיפוק ולאורגזמה מחדירה ומבן זוגי אלא ע"י אוננות עצמית בלבד. (לוקח לי בדיוק כשתי דקות)
הסקס עם בן זוגי לא מלווה במשחק מקדים והוא ישר מזיין אותי וחודר עם תנוחה רגילה ומסיונרית כל הזמן.
הוא לא משחק איתי לפני כן , לא מחדיר אצבעות לא משחק עם הלשון פשוט ישר חודר וגומר
הוא מסוגל להזדיין איתי בין 6-7 פעמים ובלי לגעת בי ...הוא ניסה פעם אחת בלבד לרדת לי ופעמיים ניסה עם האצבע אך הכאיב לי ועצרתי אותו ...וויתר מהר מאוד ואמר שאביא את הויברטור כדי שיביא אותי לסיפוק . זה ממש לא הפתרון עבורי!!! אני לא יודעת איך להגיד לו מה לעשות כדי שיהיה לי נעים ושיהיה יותר עדין ועשה איתי אהבה לא יזדיין ורק יחדיר את הזין שלו. אני יודעת שזה נושא מאוד רגיש אך לא יודעת מה לעשות
לא טוב לי עם הסקס איתו ולא רוצה לגמור את הקשר בינינו
האם יש דרך לדבר איתו על זה?
האם יש דרך לעזור לי או לתת לנו עיצה וטיפים כיצד לשפר את הסקס בינינו
כי כיף לנו יחד נעים לנו והכל מקסים ונפלא
הוא נהנה מאוד מהסקס איתי ואני מאוד מפנקת אותו ועושה לו גוד טיים והוא אוהב לחדור לתוכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בסקס עם בן זוגי - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן01/06/2014בהחלט יש המון מה לעשות. אם המין נשמע ומרגיש כמו שאת מתארת את חייבת לפתוח את הנושא ולדבר ולשתף במה שמפריע לך, כמו שכתבת כאן. במידה ואתם לא יכולים או לא יודעים אך לדבר על המין כדי לפנות לשיחות זוגיות עם מטפל/ת מיני מוסמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
mamy4u01/06/2014איך אפשר לדבר על הנושא הרגיש הזה מבלי שבן זוגי ייפגע או יפרש את זה לא נכון?
האמת זה גם מביך אותי לדבר על זה לפניו במיוחד שהוא חושב שהוא תותח במיטה.
זה הרי פגיעה באגו!!!
אני גם לא חושבת שמישהו שאני יוצאת איתו חודשיים ירצה ללכת בכלל לטיפול זוגי ואם אדבר איתו על זה ייתכן והקשר ייגמר או שיגיד אם לא טוב לך אז תלכי....
זה נושא מאוד בעייתי אם כי מאוד חשוב ומהותי בקשר.
אז מה עושים בכל זאת כדי שהקשר לא ייגמר אך יחד אם זאת לא יפגע בצד השני.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן02/06/2014אם את לא יכולה לדבר אתו על מה שמפריע לך ואי אפשר גם ללכת לטיפול, אז את צריכה לקבל החלטה מה את רוצה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)