מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמבוליזציה לערמונית ולשיפור זקפה.הרשלה02/06/2014
אני סובל מהפרעה בהשתנה והפרעה בזקפה.
הוצע לי לעבור אמבוליזציה (ד"ר גת+ד"ר גורן) ושהטיפול יעיל גם להקטנת הערמונית וגם לשיפור הזקפה. בבקשה דעתכם לגבי טיפול זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמבוליזציה לערמונית ולשיפור זקפה. - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן02/06/2014אם אתה לא משוכנע בחוות הדעת הרפואית של שני הרופאים שלהם יש את כל האינפורמציה הרפואית הרלוונטית אתה תמיד יכול לפנות עם המסמכים והבדיקות ולקבל חוות דעת רפואית נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע כללי ולא פרטני
הרשלה05/06/2014ביקורת:
עברתי על תשובות רבות בפורום, לעיתים רחוקות אתם עונים לגופו של עיניין ולרוב אתם מפנים לפגישה עם מומחה. את האופציה לחוות דעת נוספת אני יודע. נחוץ לי חוות דעתכם על אמבוליזציה כטיפול להקטנת ערמונית/שיפור תפקוד מיני, לא אישי כי זה כמובן לא אפשרי- אלא על הטיפול באופן כללי.
האם מטרת הפורום העקרית היא "קידום מכירות" לרופאים ואנשי מקצוע - כמטרה עקרית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע כללי ולא פרטני - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/06/2014המטרה של הפורום היא לענות על שאלות במידה ויש את האינפורמציה הרלוונטית. בשאלות רפואיות כדי להתייעץ עם רופא מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)