אמבוליזציה לערמונית ולשיפור זקפה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמבוליזציה לערמונית ולשיפור זקפה.
    הרשלה
    02/06/2014

אני סובל מהפרעה בהשתנה והפרעה בזקפה.
    הוצע לי לעבור אמבוליזציה (ד"ר גת+ד"ר גורן) ושהטיפול יעיל גם להקטנת הערמונית וגם לשיפור הזקפה. בבקשה דעתכם לגבי טיפול זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמבוליזציה לערמונית ולשיפור זקפה. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    02/06/2014

אם אתה לא משוכנע בחוות הדעת הרפואית של שני הרופאים שלהם יש את כל האינפורמציה הרפואית הרלוונטית אתה תמיד יכול לפנות עם המסמכים והבדיקות ולקבל חוות דעת רפואית נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע כללי ולא פרטני

הרשלה
    05/06/2014

ביקורת:
    עברתי על תשובות רבות בפורום, לעיתים רחוקות אתם עונים לגופו של עיניין ולרוב אתם מפנים לפגישה עם מומחה. את האופציה לחוות דעת נוספת אני יודע. נחוץ לי חוות דעתכם על אמבוליזציה כטיפול להקטנת ערמונית/שיפור תפקוד מיני, לא אישי כי זה כמובן לא אפשרי- אלא על הטיפול באופן כללי.
    האם מטרת הפורום העקרית היא "קידום מכירות" לרופאים ואנשי מקצוע - כמטרה עקרית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע כללי ולא פרטני - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    08/06/2014

המטרה של הפורום היא לענות על שאלות במידה ויש את האינפורמציה הרלוונטית. בשאלות רפואיות כדי להתייעץ עם רופא מומחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו