מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמא ס לי לשכב רק עם אישתיshon10/02/2007
היי אני פונה אליכן בנות נשואות שגם לכן בא לעשות
משהו חד פעמי מהצד בא לכן לנסות משהו עם המון
רגש ופרפרים ולנסות משהו מהצד ללא כל מחוייבות חד
פעמי אני חייב לשכב עם מישהי אחרת שנואשת כמוני מהצד
בלי לפתח רגשות רק סקס ומדהים אני חתיך מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן את נשוי?
סברינה11/02/2007אתה מעוניין בסקס מהצד רק לשם הסקרנות? חסר לך ריגושים בבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסברינה
shon11/02/2007אני נשוי כבר שנתיים אבל אני מת לריגוש המפחיד הזה לעשות משהו מהצד וזה לא שהסקס
לא מספק אותי פשוט בא לי לנסות דברים אחרים תוך כדי שאני נשוי
זה נראה לי מושך יותר או לא יודע אבל אני חייב לעצמי לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יעזור לך חד פעמי?
מישהי11/02/2007הרי אחרי חודשי-חודשיים כבר תתחיל לתכנן את הפעם הבאה. לפחות אל תשקר לעצמך...תדע בדיוק למה אתה נכנס. אין דבר כזה חד פעמי..כלומר יש - אבל בדרך כלל זה נובע מספונטניות.
אם אתה יושב, מתכנן, בוחר , מחליט זה אומר שהגעת להחלטה מסויימת וזה לא הסחפות. אז רק תיקח בחשבון שפעם אחת רק תעורר לך את החשק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שאת צודקת
shon11/02/2007אבל אני חושב שגם אישתי מרגישה ככה ז"א שגם לה בא לעשות משהו מהצד
רק בשביל הריגוש המסויים הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי רעיון בשבילך
מישהי11/02/2007כמו בשיר של דיוויד ברוזה, תהפוך להיות המאהב הסודי של אישתך. תפתח מייל חדש ותשלח לה מייל, תשלח אליה פרחים בעילום שם, מתנות קטנות ושקולדים. ובסוף תזמין אותה לבילוי בבית מלון. תדמיין לך איזה סקס יהיה להם אחרי שהיא תגיע כולה מפוחדת ולחוצה לפע הראשונה ותגלה שם את בעלה האהוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיון גדול מישהי
מומו11/02/2007נתת לי רעיון גדול , הבעיה היא שהיא תתפתה ואז מה נחשוב?
שהיא מחפשת בחוץ , שנימאס לה , מה אז???
מצב שאתה מפסיד משני הכיוונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תחשוב בצורה קטנונית
ניקול12/02/2007הוא אמר שלדעתו גם לה קשה ושניהם מרגישים אותו דבר - שניהם חושבים לממש את זה מחוץ למסגרת, אז למה לא להכין לה הפתעה? תחשוב איך זה יחזק את הקשר כשהיא תחשוב שהיא הולכת לבגוד אבל היא תמצא שם את בעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)