סיום קשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיום קשר
    עינת
    17/07/2014

אני בחורה בת 21, סיימתי קשר לאחרונה של קרוב ל6 שנים.
    בקשר היו הרבה עליות ומורדות שדרכם למדתי וגיליתי את עצמי. היו דברים שלא הייתי מוכנה לוותר עליהם, כמו עצם העובדה שהרגשתי שהבן זוג לוקח אותי כמובן מאליו- הרגשתי שקופה. לפני כמה חודשים העלתי הצעה להיפרד, כי הרגשתי פשוט שהוא לא מעריך אותי כבנאדם וזה הדבר הגדול שהוביל אותי לפרידה.
    כמובן שאחרי השיחה אני והבחור הבנו שאהבתנו גדולה ונוכל להתגבר על כל מכשול, ישבנו ודיברנו על הדברים וכל אחד הסביר מה מפריע לו ואמרנו שנעבוד על כך אבל ברגע ששוב אחד מאיתנו יפגע פשוט ננתק קשר. כמו שאתם מבינים, הפגיעה לא איחרה לבוא. אחרי שבוע נפרדנו.
    האם לדעתכם וויתרנו מהר מדי? בכל זאת, זו הייתה אהבתנו הראשונה וראינו את עצמנו מקימים משפחה. האם לדעתכם אם קיימת אהבה כה גדולה ניתן להתגבר על כל מכשול?
    האם לדעתכם כדאי לנסות שוב? או שזו תהיה סתם הזקה עצמית ופשוט כדאי להתקדם?
    יש לציין שגם בשיחתנו האחרונה, נאמר על ידי שנינו שאנחנו אוהבים אחד את השנייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיום קשר

הוספת תגובה

• סיום קשר - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    17/07/2014

עינת, כנראה שאחרי שש שנים דברים ורבתם ואהבתם ככל שיכולתם. כנראה שהפרדה היא הדבר הנכון, במיוחד אחרי תקופה כזו ארוכה ומגיל כל כך צעיר. אהבה לא תמיד מספיקה עבור קשר נעים ומהנה. חוץ מזה שהכרתם צעירים ואתם צעירים. יהיה נכון להתאבל על הקשר ולאחר מכן להמשיך הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו