פחד לצאת זולה ופחד מאינטימיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד לצאת זולה ופחד מאינטימיות
    אביב
    18/07/2014

שלום,
    אני בחורה בת 24 ,מינית ובחורה שנראת ממש טוב אבל ברגע האמת אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי,כאילו קופאת ומוותרת על כל הקשר...אני לא מאמינה לכל מי שאומר שזה בסדר לשכב עם מי שבא לך מתי שבא לך וכמה שבא לך...תמיד אני מדמיינת בראשי איך אחרי הסקס הגבר ילך ואני ארגיש שהוא רק רצה את הגוף שלי,אולי אני טועה? בכל אופן איני יודעת מה לעשות עם בני המין הגברי...אני נראת חיצונית נורא פתוחה ואפילו פרובוקטיבית לעיתים ולכן זה מטעה המון בחורים וכשהם מתחילים איתי אני נחמדה אמנם אבל זה לא ממשיך לשום מקום..לפעמים אני מרגישה החמצה אבל בגלל שאני רואה שהרבה פעמים רק על סמך המראה החיצוני גבר יכול להגיד לי משפט כמו "אני מהרגע הראשון אהבתי אותך" ואני שואלת אותו על סמך מה? כאילו הבנאדם לא מכיר אותי...אוף,זה כל כך מתסכל!! אני בבעיה רצינית ולא יודעת איך לפתור אותה..

אשמח לעזרה,
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פחד לצאת זולה ופחד מאינטימיות - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    19/07/2014

אביב שלום, מה שאת מתארת זה בעצם חשש לא להיפגע ומצד שני חיפוש ורצון לאהבת אמת. גם באהבה וביחסים יש את הפן הגופני ומשיכה מינית למראה. כן יש גברים שאינם אומרים תמיד את האמת, אך יש גם הרבה גברים כנים,רגישים ואוהבים. בתיאורך עולה בעיה שקשורה ביחסים עם המין השני. י לזכור "יחסי מין הם מין של יחסים". ממליץ לך לפנות לטיפול על מנת ללמוד מיומנות חברתית בחיזור ולפתור את הקונפליקט. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש ויש,אך איך מזהים?

אביב
    21/07/2014

היי,
    קודם כל תודה על ההתייחסות...
    מובן לי שיש גם בחורים שרוצים קשר אבל אני לא יודעת איך לזהות ואנסה להסביר..נניח ומישהו נדלק עלי ועושה לי עיניים ומנסה לדבר איתי ומחמיא לי בלי סוף...ונניח שאני מעוניינת בו גם..ונניח שאני גם נמשכת אליו...ויש חיבור...כמה זמן אני אמורה לחכות כדי לעשות סקס? ואיך אני אדע שהוא לא התכוון רק "לצוד" אותי? הרי ברור לי שיש סיכוי גבוה שאני רק אקשר לגבר יותר אחרי יחסי מין ואולי ירד לו ממני? ואולי הוא יחשוב שאני "נותנת" וימשיך הלאה? הרי רכיב ה"ציד" טבוע בגבר אם ירצה או לא.. :(

אני באמת לא יודעת כיצד להתנהל...
    ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש ויש,אך איך מזהים? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    21/07/2014

בדבריך יש המון חשש ואי ידיעה, זה הגיוני וזו המציאות. יכול להיות שרק ירצו קשר מיני וכול להיות שיתאהבו בך ואת תתאהבי בבחור, ויכול להיות שלא. אם לא נכנסים למים לא נרטבים. אין כללים וחוקים ברורים כמה זמן יש להמתין עד שמקיימים יחסי מין מלאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אתה מציע לי "להכנס למים"?

אביב
    21/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אתה מציע לי "להכנס למים"? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    21/07/2014

כן, כשאת מכירה בחור נחמד לכי על זה ותתקדמי עם הקשר, כולל מין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו