התלבטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות
    עינת
    01/08/2014

סיימתי קשר של מעל ל5 שנים, והאקס ממשיך להתקשר ואנחנו מדברים למרות שנפגענו אחד מהשני אין ספור פעמים.
    הוא רוצה לתקן ואומר שמוכן לשנות, אך אני לא ממש יודעת "איך לאכול את הבנאדם"
    פעם הוא מחליט שאת חייו ירצה לבסס בחו"ל משהו שכמובן אני לא מסכימה, ועוד הרבה תפיסות כאלו ואחרות שונות ביני לבינו לכן אינני מבינה האם יש טעם להמשיך לנסות.
    כשאנחנו נכנסים לזה בשיחה רצינית הוא טוען "אם הכל יסתדר בינינו, לא יהיה אכפת לי להתפשר." אבל בוויכוח הראשון זורק לי משהו שאיני מסכימה עמו "גם ככה, תראי את המצב. אני לא רוצה שילדי יחיו בשגרה כזאת"
    יש לציין שנפרדנו כבר לפני כחודשיים, כשהייתי בתקופה בחינות והוא פשוט לא תמך בי למרות שהייתי בלחץ והסברתי לו כמה זה חשוב (גם הוא היה בצומת דרכים לא פשוטה בחייו) אבל הרגשתי שאני לבד ואין לי את התמיכה שלו.
    כל הדברים האלו יחד גורמים לי לחשוב "האם זה האדם שארצה לחיות עמו? כשקשה הוא קם והולך? "
    האם לדעתכם יש טעם לצאנס נוסף ?

מצד שני, יש בחור אחר שאנחנו רק מדברים (בטלפון) נפגשנו רק פעם אחת (ולא היה דבר) והפגישה נערכה כשהבחור חזר ממילואים מאוחר, והגיע לפגישה בת שעה למרות היום המפרך שהיה לו רק כי "רציתי כבר שניפגש" וזה המעט שעושה כלכך הרבה.
    אדם שעבר עליו יום קשה ומכיר אותי ממש מעט לעומת הבן זוג הקודם שלי, מוכן לבוא שעה נסיעה בכדי לשבת איתי שעה ופשוט לדבר כשהבן זוג הקודם לי מחפש רק תירוצים לכל דבר.
    ייתכן ולפי הכתוב כבר החלטתי מה אעשה, אך לא כך הוא הדבר.
    אשמח לשמוע דעות שונות מנקודות מבט מחוץ לסיטואציה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות

הוספת תגובה

• התלבטות - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    03/08/2014

עינת שלום, היית בקשר חמש שנים עם עליות ומורדות. דיברתם, הבטחתם וניסיתם וזה לא מסתדר. חושב שעבורך יהיה נכון להמשיך ולא להיכנע ללחץ של הבחור לחזור. מצאי את מה שטוב לך בקשר אחר. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו