מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם גברים מאויימים מאשה יפה מדי?אביב03/08/2014
היי..
אני מרגישה שכשגבר מתחיל איתי הוא דלוק בטירוף אבל כשמתחיל דיבור הוא נראה לי כאילו ברגע האמת מאויים ומהוסס לגבי...לא יודע איך "לאכול" אותי....וכן,יש לי נתונים של דוגמנית (באמת באמת בלי להשתחצן) ...אבל כאילו זה מרתיע אותו או משהו...אני לא מבינה הרי הוא פונה אלי! אני מתקרבת ומתייחסת ברצינות אליו ,מדברת איתו...ופתאום הוא נראה לא בטוח..ולא בוטח בי :( ואני רצינית לגביו! אבל זה נראה כאילו הוא לא רוצה להכנס לזה,כאילו מפחד... מה אני עושה לא בסדר? אולי גרמתי לו לקנא? יש לי כוונות טהורות כלפיו ונראה שהוא לא מרגיש את זה :(
אפילו נתתי לו את הטלפון שלי...אני מפחדת שהוא לא מאמין באפשרות לקשר אמיתי איתי...
אשמח לעצה,
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם גברים מאויימים מאשה יפה מדי? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן03/08/2014אביב שלום, בהחלט יש מקרים רבים של גברים מהיופי הנשי מאיים. כמו שאת בוודאי יודעת יופי וגזרה טובה זה כוח, הרבה כוח ויש גברים שלא מאמינים שמגיע להם או שהם מסוגלים לספק (בכל מיני מובנים) את האישה המושלמת (אני שומע ורואה זאת בחדר הטיפולים) . אני לא חושב שאת עושה דברים לא נכונים, אלא אם כן את יודעת מה הם. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא ביקש את הטלפון והוא לא מתקשר..
אביב04/08/2014למה? :,(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא ביקש את הטלפון והוא לא מתקשר.. - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/08/2014הסמיילי שלך עצוב? יתכן ושינה את דעתו מסיבה זו או אחרת. אם את מאוד מעוניינת את יכולה לחזר אחריו , את יודעת זה עובד לשני הכיוונים. התסריט הכי גרוע שהוא לא יהיה מעוניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך אז הוא הזוי !
אביב04/08/2014אין לי את הטלפון שלו,זאת הבעיה...רק לו יש את שלי...וכן,הסמיילי של בוכה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך אז הוא הזוי ! - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/08/2014אולי עוד יתקשר. עוד לא התחיל כלום ואת בוכה, חבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתתי לו את המספר כבר לפני יומיים...
אביב05/08/2014זה מקובל לדעתך שהוא לא יתקשר יותר מיום יומיים אחרי שקיבל את המספר אם הוא מעוניין...? ביום ראשון הוא קיבל את הטלפון שלי ,היום כבר יום שלישי ואין סימן הכי קטן...מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתתי לו את המספר כבר לפני יומיים... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן06/08/2014יכול להיות שהוא עוד יתקשר. ראיתי מקרים שהטלפון הגיע אחרי שבוע ויותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה היה נראה שהוא להוט עלי,נורא מוזר
אביב06/08/2014אני חייבת להודות שזה מפתיע אותי שהוא לא התקשר מיד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה היה נראה שהוא להוט עלי,נורא מוזר - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן06/08/2014כנראה שאת יודעת למה את כל כך מופתעת. כמו שאמרתי אולי עוד יקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין זה אבוד! הבנאדם לא יציב....
אביב03/09/2014היי..
אני אספר מה קרה בסוף....אני התעצבנתי עליו שלא התקשר כי לא היתה לי סבלנות לחכות הוא שאל אם אני יכולה לתת לו להסביר ואני עניתי לו שאין מה להסביר...אחרי שבוע וחצי התנצלתי על זה שהתנפלתי עליו ולבסוף הוא סלח....נראה מעוניין....ויום אחרי שוב דיבר אלי בעצבים בלי קשר לחיים....בסוף אמרתי לו שניפרד כידידים והוא ענה,יותר נכון המציא: "זה בסדר,אני יוצא עם מישהי" ואני חייכתי אליו ואמרתי לו :"גם אני,התחיל איתי מישהו היום! לילה טוב" והוא ענה לילה טוב והלכתי...עכשיו הכי הזוי שיום לפני כשכבר ראיתי שלא ברור המשך הקשר אז אמרתי לו "אני מאחלת לך שתמצא מישהי שמתאימה לך ושגם אני אמצא מי שמתאים לי" אז הוא ענה: "אל תאחלי לי,מה את מאחלת לי...אני לא צריך את האיחולים שלך...
בקיצור, ה ז ו י ! יש לציין שאני מרגישה שהוא נרתע ממני ומאיך שאני נראת ומדברת...
אשמח לשמוע מה דעתך,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין זה אבוד! הבנאדם לא יציב.... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן03/09/2014אביב, או שהוא נרתע מהרצון הלחץ והכוח (גם יופי הוא כוח..) או שהוא לא מעוניין, גם זו אפשרות. ממליץ לך להמשיך הלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשארה שלי...
אביב03/09/2014הוא יודע שהיו לי חברים בעבר...הוא כל הזמן ניסה להוכיח את הגבריות שלו במשפטים כמו :"לא חסר לי סקס" "היו לך חברים אבל עוד לא היה לך גבר אמיתי" "איתי לא תוכלי להתנהג ככה" "תזהרי ממני" "אולי אשכנזי יסכים לזה" וכל מיני דברים בסגנון....רק כדי להמחיש אני בגובה 1.70 בעלת גוף פרופורציונלי ,צבע העור שלי שזוף קרמל כזה,השיער שלי חום חלק טבעי ויש לי שפתיים כאלה בשרניות ולפעמים אני עם אודם אדום כשאני לידו עם גופיה ומכנסיים קצרים..אני גם עושה המון ספורט אז הגוף שלי חטוב מאוד ויש לי בטן שטוחה לחלוטין....אני מרגישה שהוא פשוט מפחד להכנס איתי לקשר אמיתי שכולל יחסי מין !!!!! יש לציין שהוא רווק בן 39 ! ואני צעירה בת 24 וחצי ומחוזרת מאוד...אני חושבת שיש לו גם איזו בעיה רגשית לאור העובדה שהוא עוד לא התחתן ואין לו ילדים והוא זה שהתחיל איתי ועכשיו כשאני רצינית לגביו הוא נסוג.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשארה שלי... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן03/09/2014אכן מעניין מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לשאול באופן כללי משהו...
אביב04/09/2014האם נתקלת בגברים שויתרו לגמרי על קשר עם אישה שהם מעוניינים בה מאוד בגלל חרדת ביצוע? האם הגבר תולה את כל עולמו על ביצועי איבר מינו עד כדי כך שהפחד מהתחרות ואי עמידה בציפיות גורם לו פשוט לא להכנס לקשר למרות שהוא אוהב/נמשך/רוצה את הבחורה?
מעניין אותי לדעת עד כמה רחוק ילך גבר בגלל כזה דבר....
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לשאול באופן כללי משהו... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/09/2014חרדת ביצוע נקשרת לרוב לתפקוד מיני, חשש מהביצוע המיני במיוחד בעיית זקפה. חרדה מקשר ולא רק בהיבט המיני, חרדה יכולה לגרום להימנעות התרחקות וויתור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)