מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי אישותאודליה06/08/2014
שלום!
אני בת 32 נשואה + 2 קטנים. יש לי בעיה כללית שיש ביני לבין בעלי פער עצום מבחינת החשק המיני. מבחינתו תמיד וכל הזמן (ולא שהוא לוחץ, הוא מתחשב בי), ומבחינתי, אני בכלל לא מרגישה שיש לי חשק. אני יכולה לחיות בלי זה שנים... זאת ההרגשה.
אבל בגלל שאנחנו שומרים נידה ואין לנו את כל החודש, אלא רק שבועיים בחודש, אני מתאמצת לתת מעצמי למרות שאני ממש לא מעוניינת ומנסה להראות שהכל בסדר, אבל הוא מרגיש שאני לא. לא נעים לו עם ההרגשה שהוא כאילו כופה את עצמו עליי, ואני אומרת לו שאין ברירה כי אם לא זה אז לא יהיה בכלל, כי אם יחכה שאני ארצה זה לא יקרה.
עכשיו נוספה עוד בעיה, הוא התחיל לעבוד בעבודה עם משמרות, וכמו עכשיו, יוצא לו לעבוד לילה בזמן של השבועיים שאני טהורה. כך שכדי שיוכל לנצל את זה, הוא צריך להעיר אותי לפנות בוקר כשהוא חוזר, יוצא שהוא מרגיש עם זה לא בנוח ונמנע מלעשות זאת, ומה שקורה איתי זה שאני מתעוררת לחלוטין ולא יכולה לחזור לישון עד הבוקר כשאני סוחבת עייפות כל היום.
בנוסף, קורה לפעמים שזה מאוד לא נעים עד כדי כך שכל האזור פצוע ונפוח, ואז אני זקוקה לזמן עד שיחלים האזור.
יוצא שמתוך החודש לא מתייחדים כמו שצריך לא בכמות ולא באיכות.
האם יש לכם עצות למצב? או פתרון חלקי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי אישות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן06/08/2014הבעיה שאת מתארת היא אכן בעיה של פער בחשק המיני, או כמו שאת כותבת, היעדר עניין וחשק מיני כלל. יהיה נכון לפנות לבירור וטיפול כדי להבין מה הסיבה להיעדר כל רצון לקרבה מינית. האם זה הכאב, האם תמיד כאב במשגל? או שיש סיבות וגורמים נוספים. "יחסי מין הם מין של יחסים" אלי הקושי נובע מדינמיקה של היחסים. בברכה, ד"ר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)