מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משחקים חריגיםשלי09/08/2014
היי
אני בחורה בת 23, מאד מינית. בשנתיים האחרונות יש לי תחביב של קיום יחסים עם כמה גברים בו זמנית.
למזלי אני נראית מצוין, רזה, חטובה וסקסית בעיקר בגוף וגם נאה בפנים.
לכן כשאני הולכת לפאב אני מתלבשת בצורה סקסית אבל לא זנותית, וכמעט תמיד מישהו שווה מתחיל איתי. במקרים הנדירים שלא, אז אני מתחילה עם הגבר הפנוי שמוצא חן בעיניי ומביאה אותו הביתה.
עם הזמן צברתי לי כמה חברים שאני מזמינה אותם להיות מוכנים מראש ליד ביתי, וכשאני והחדש בבית ומתחילים להתחמם, אני מסבירה לו על התחביב שלי ומציעה להזמין את החברים להצטרף. עד כה לא נתקלתי בסירוב.
אתם בטח מבינים שהסקס עם שלושה עד חמישה גברים הוא די קינקי. אני אוהבת שהם משתמשים בי ללא מעצורים ומגשימים את כל הפנטזיות הכי אפלות שלהם, ואני אוהבת במיוחד אנאלי וגם לטעום את הטוסיק שלי כל פעם מזין אחר אחרי חדירה אנאלית. ככה הם מתחלפים ביניהם, ואני מקפידה לטעום כל זין שיצא מתוך פי הטבעת שלי. אני מתה על הטעם. זה גם נחמד שהם בגדלים וצורות שונות.
בסוף אני אוהבת שהם גומרים לי בפה, לפעמים אני בולעת אחד אחד ולפעמים אני שומרת את הזרע בפה עד שכולם גומרים ואז בולעת את הכל יחד.
מה שמטריד אותי זה:
1. כמה זה חריג שמישהי כמוני רוצה ונהנית לעשות סקס כל כך מלוכלך? אני מתה על ההרגשה המלוכלכת.
2. אני כבר כמה זמן מפנטזת לצרף מישהי סקסית לסשן כזה ולטעום גם אותה, בכל צורה ובפרט את הטוסיק שלה ישירות ומזרגים שיצאו לה מהטוסיק. מה הסיכוי למצוא מישהי שתשמח להשתתף בדבר כזה?
אשמח לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחקים חריגים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן09/08/2014שלי שלום, בהחלט אהבותיך המיניות והסגנון והטעם לא ממש שכיח. זה מה שעושה לך את הכייף וכל זמן שאת נהנת זאת המיניות היחודית שלך. בהצלחה בחיפושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעמים ונטיות
שלי18/08/2014ד"ר תודה אבל זה נורמאלי שאני אוהבת את הטעם של התחת שלי? יכול להיות שיש שם בפנים משהו שיכול להיות טעים? זה ממש טעים לי. לא מתוק ולא מר ולא שום טעם מוגדר אבל פשוט טעים כל כך... ומה עם הפנטזיה שלי לטעום תחת של מישהי אחרת? זה נורמאלי? והאהבה שלי לשתות זרע בכמויות גדולות...? אני מבולבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעמים ונטיות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן21/08/2014שלי, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. מה זה משנה אם זה נפוץ, מקובל, נורמלי. ההגדרות לא משנות. אם זה הטעם שלך זה הטעם שלך. יש בהחלט אנשים שנהנים מללקק ולטעום תחת וזרע. מה מבלבל אותך, זה שהנטיות שלך לא שכיחות? האם את מעדיפה שלא לאהוב את מה שמושך אותך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעמים ונטיות
שלי28/09/2014ד"ר מה שמבלבל אותי זה לא שזה לא מקובל. אני פשוט לא מבינה מה יכול להיות בתוך התחת שלי שגורם לזין שאני מוצצת להיות הרבה יותר טעים מאשר למצוץ אותו בלי שהיא יצא מתוך התחת שלי... באמת מבלבל לא? והאם אני לא מסכנת לעצמי את הבריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעמים ונטיות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן28/09/2014שלי שלום, כל אחד והטעם שהוא נמשך ואוהב ("על טעם ועל ריח אין מה להתווכח"). יתכן שהתזונה שלך משפיע על הטעם. יש סיכונים מכיוון שברקטום יש חיידקים שלא אמורים להימצא בחלל הפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין פוגעני
חיים18/10/2014שלי שלום
מה שאת מתארת זה מין פוגעני. לא ברור לי למה את מוכנה לקיים יחסים כאלו משפילים ושגברים יתייחסו אלייך כמו סמרטוט. ממליץ לך להתפכח ולהתחיל לקחת את עצמך ברצינות ולמצוא גבר שירצה לספק אותך ולא רק את עצמו ואת חבריו.
ולדעתי זה מגעיל שאת מוצצת דברים שהיו בתוך התחת שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)