בן 24.. צריך ייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 24.. צריך ייעוץ
    אלירן
    26/08/2014

שלום.. אני בחור בן 24.. לפני כמה שנים נתקלתי בסרטי סקס באינטרנט של קוקסינליות ומאז ועד היום זה מושך אותי מאוד.. שלא תבינו, אני נמשך עדיין לבחורות באותה המידה.
    בהתחלה הייתי רואה את הסרטים האלה ונמשך בצורה רבה . מושך אותי הקטע שאני רואה בחורה לכל דבר עם איבר מין גברי שהיא שולטת על הגבר (הכוונה היא מזיינת אותו).
    מאוד רציתי להתנסות בפנטזיה הזו ותמיד פחדתי.. עד שבאמת אגרתי אומץ איזה לילה מתוך חרמנות וסטלה...ומאז יצא לי ללכת כמה פעמים לקוקסינליות בתשלום. אולם פעמים ראשונות לא ממש הצלחנו לבצע את האקט אבל עם השנים (שכל פעם אגרתי אומץ מחדש) הצלחתי להגשים את הפנטזיה ומאוד נהנתי מהחדירה אליי. אני לא נמשך לגברים וזה אפילו דוחה אותי שגבר יגע בי.מה זה אומר עליי?
    הבעיה היא שכל פעם מחדש שאני הולך אני אחר כך נכנס לסרטים שאני נדבק במחלות מהם למרות שהכל עם קונדום.. פשוט יצא לי למצוץ להן בלי קונדום..
    עוד משהו.. גם בקטע של בחורות אני נמשך לקטע של השליטה.. הכוונה לא לסאדו. אלא לרדת להן.. הייתה לי חברה כמה שנים ותמיד רציתי שהיא תשלוט עליי, ז"א אומרת לא אמרתי לה את זה כמובן אבל תמיד גרמתי להגיע למצב שרק אני יורד לה וזה פשוט ככה נהיה הרגל שרק אני יורד לה, ומאוד נהנתי מהסיטאוציה.. אני אוהב את הקטע של השליטה בי.. אין לי מושג האם זה הפרעה מה דעתכם בנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 24.. צריך ייעוץ

הוספת תגובה

• בן 24.. צריך ייעוץ - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    26/08/2014

אלירן שלום, התשובה נמצאת במה שאתה כותב. זה אומר שאתה נמשך לטרנסקסואליות (לא מנותחות) עם פין. זה אומר שזה מדליק ומחרמן אותך ושאתה נהנה מחדירה וגירוי אנאלי.יש גברים רבים שנהנים מגירוי וחדירה אנאלית. זה בפירוש לא אומר מעבר לכך.כשאתה יורד יש לבצע מין אוראלי לטרנסקסואל רק עם קונדום. אתה כותב שאתה נמשך גם לנשים ושאתה אוהב לבצע מין אוראלי ואפילו נהנה משליטה שסוימת שלהן בך. זו המיניות שלך והכל בסדר גמור.
    אל תשכח שהמיניות והגירויים והעדפות הן כמו טביעת אצבע. אין שני אנשים בעולם זהים, גם לא במיניות שלהם.
    בברכה, ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו