סקס בגיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס בגיל המעבר
    רבקה
    26/08/2014

שלום.

אני בת 51 בעלת תאבון מיני בריא לחלוטין במשך כל שנותיי.
    בחודשים האחרונים בן זוגי ואני מבחינים בירידה בחשק המיני שלי, אני נכנסת ל"מוד" מדוכדך ולא מצליחה לקיים עמו יחסים , (גם כשמנסים אני חווה יובש לא אופייני )

אשמח לפתרונות טבעיים.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס בגיל המעבר

הוספת תגובה

• סקס בגיל המעבר - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    26/08/2014

מרינה שלום, יובש בנרתיק בנשים בגיל המעבר נובע משינויים הורמונליים בגלאים אלו במיוחד ירידה ברמת האסטרוגן .מנופאוזה ,בעברית "חדילת אורח", היא תקופה שכל אישה חווה בנקודה מסוימת בחייה,בעשור החמישי או השישי. שינויים אלו בהחלט יכולים להיות קשורים גם לירידה בחשק המיני. דרך אחת לטפל בכך היא ע"י תוסף הורמונלי הניתן על ידי רופא. אפשר גם לצרוך פורמולה מיוחדת לאיזון הורמונלי לנשים הנקרה מאקה. אפשרות נוספת היא לצרוך יותר סויה וכמובן יעזור אם תשתמשי בחומר סיכה חיצוני לנרתיק בשלב ראשון. חומרי הסיכה ניתנים לרכישה ללא מרשם רופא, ומורחים אותם בכניסה לנרתיק או על איבר המין הזכרי בזמן הפעילות המינית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שד"ר וטלמן ענה לך ובנוסף

כרמית
    02/09/2014

אם את לא מעוניינת בתוספים הורמונליים כפי שהד"ר הציע את יכולה פשוט לקחת תוספי תזונה שמכילים סויה כמו פמארל של טבע שעשה שיפור ניכר בתופעות אצלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו