מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מיןלירון26/08/2014
שלום רב
אני לירון בת 41,גרושה + 3 ילדים.
לאחרונה הכרתי בחור נחמד מאוד עושה רושם של בחור רציני חכם כמו שאומרים מציאה.
כשהגיע לקטע של הסקס קלטתי בעייה מסויימת,לכאורה,אני אישה סקסית מאוד אין לי בעייה במין ואני מקבלת צלא הצעות כל הזמן.
הבעייה עם הבחור הזה שהוא בגילי דרך אגב, שהוא אוהב שהסקס יהיה אלים קצל ולטענתו גברים לא אוהבים נשים עדינות אלא נשים "נמרות" במיטה
עכשו אני חושבת שאני בסדר גמור אבל במהלך הסקס הוא רוצה שאני אצוה עליו שיעשה לי דברים,שאכה אותו אפילו קצת,שאקלל,שאשתולל.....
נראה כאילו אין התאמה ביננו בקטע הזה כי אני (ולפי דעתי עוד נשים רבות אחרות) יותר בקטע רומנטי של נשיקות ונרות וזה....
למרות גילי המופלג לכאורה,אני לא מבינה מס' דברים.
יכול להיות שהוא כלל לא אוהב אותי שאם כן היה אוהב הסקס היה עדין ואוהב יותר?
יכול להיות שאני סתם מטפחת לי מגדלים באוויר?
יכול להיות שאני באמת לא מציאה כל כך בתחום הזה?
והאם פשוט לסיים את מערכת היחסים הלא ברורה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין - תגובה
רות בן-ציון שכטר26/08/2014לירון שלום, הבחור שהכרת מעדיף כפי הניראה מין יותר אגרסיבי. הענין הוא שאת מעדיפה סוג אחר של מין.
מכיוון ההעדפות המיניות שלכם שונות, והעדפות אלו לא ישתנו את צריכה החליט אם נכון לך להיות במערכת יחסים מסוג זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה שהכי נכון פשוט לסיים
ממני05/09/2014יש פה חוסר התאמה. את בסדר גמור כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)