מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב ,חבריםגב' מלכה זילברמן30/11/2006
שפיכה מוקדמת וכל בעיות המין ן הקלאסיות יכולות להיות הן פיזיות והן ממקור רגשי.
אני פה כדי לספר לכם על תופעות שונות ומשונות בתחום יחסים של גברים ונשים ולענות על שאלות
התאהבות באשה לא פנויה.
שגעונות מיניים וביחסים.
שעמום בחיי האהבה.
וכדומה .
שאלו אותי על דברים שונים מהרגיל .
כמו שאמרתי כבר,עידן מיליצר הוא מומחה לשפיכה מהירה ובעיות זקפה על רקעים שונים .
והוא- גם אדם כיפי ,באופן כללי ,פנו אליו .
אבל ,בסיבוכים שונים ,הבאים עם התאהבות ,תוכלו לההעזר בי.
מלכה זילברמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלכה, התחלנו לדבר על שלישיות
חתולית01/12/2006ועל חילופי זוגות בשרשור למטה....ויש לי שאלה. לפעמים אני ובעלי אוהבים לארח נשים או זוגות אצלנו במיטה...זה כיף לשנינו וככה אנחנו גם מגוונים את חיי המין שלנו. נתקלנו בבעיה שקשה לנו מאוד למצוא פרטנרים חדשים. איך מתחילים עם זוג? איך מפגישה מקרית על חוף הים או בפאב אפשר לזרום לערב בלי להביך אף אחד?
אותם שאלות גם לגבי בחור או בחורה. קשה לנו מאוד להכיר שותפים חדשים למיטה בתור זוג.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שלחתי לך את השאלון
sxlegres01/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל את השאלון המדובר
ירון03/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתולית ,גם אנחנו נתקלנו בבעיה זו
ירון03/12/2006ועדיין לא הצלחנו למצוא בחורה שתצטרף אלינו .
כאשר אנחנו מדברים באינטרנט עם בחורה ,היא מעונינת או בחילופי זוגות(כמוך)
או שהיא בקטע עם בחורה בלבד.
עדיין לא הצלחנו למצוא בחורה שתיפגש איתנו בבית קפה ולאחר היכרות ביננו וכמובן אם נמצא חן בעיניה
והיא תמצא חן בעינינו נעבור לקטע המעניין יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון, אפשר להבין את זה
מיכל03/12/2006רוב הבנים מעדיפים שלישייה עם עוד בחורה ורוב הבנות חושבות שאם כבר הן יוצאות להרפתקאה , עדיף שיבוא איתם חבר או בן זוג כדי לא להיות לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים איתך,מיכל
ירון03/12/2006אבל זה שאני מסכים ומבין אותך לא עוזר לי/לנו להגשים את הפנטזיה המדוברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות מותק, זה יגיע
מיכל03/12/2006איך אתם מחפשים? האם ניסיתם לצאת לפיק אפ בר? או שרק דרך האינטרנט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לנו סבלנות ,אבל..
ירון03/12/2006הפסקנו להקדיש זמן ומחשבה לעניין...אולי בגלל שאין תוצאות.
לשאלתך , חיפשתי רק באינטרנט .
אני הולך הרבה לפאבים אבל לא הייתי
בפיק אפ בר ולא נראה לי ששם נוכל לגשת לבחורה ולהתחיל איתה...
מיכל , יש לך מושג איך זה מתנהל בפיק אפ בר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה מטבעה
פלרטטן03/12/2006הבעיה שכן אתם צריכים למצוא מישהו/י/ם שתקודם כל מעונין(ים) בכך (הרבה יותר גברים מנשים ויותר מזוגות), ובסגנונכם (איני בטוח בדיוק אך נשמע שאתם בקטע של חילוף ממש ולא רביעיה/שלישיה?), ושיתאימו בגיל, באזור מגורים פחות או יותר, ובכללי שתהיה משיכה בין המינים הנגדיים. נו..ברור שקשה <חיוך>.
האינטרנט יכולה לעזור אבל זה עדיין יהיה קשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה "על הדרך"
avijo03/12/2006שלום לכם
אני מקווה שלא אישמע בוטה, כי לא זו הכוונה.
ראיתי את המודעה שלך/שלכם, וחשבתי שאולי יעניין אתכם, "כמתנה" לבת הזוג או כפנטזיה...עיסוי שמנים אירוטי ארוך מענג ומפנק,(עם שמן שקדים חם) כולל עיסוי מיוחד ומענג באיזור הפות, שפתי הכוס והדגדגן, מ ט ר י ף. . . , ואולי גם מעבר לכך אם יהיה מתאים, מבחור בעל מגע מאוד עדין וחושני שמאוד אוהבלעשות זאת ונהנה לראות את בת הזוג מתפתלת מהנאה אני מסזיסט , בן 47, 172 גובה,טיפה שחום רזה ואתלטי, זין דיגדול, (אני לא דו מיני)תלתלים ארוכים... זה יכול להיות עיסוי בארבע ידיים ביחד עם בן הזוג, או שהוא
יוכל לשבת ולצפות בהנאה, או כאשר אתם בכל מצב אחר שבו תרצו להיות, והכלבאוירה כייפית לאור נרות וריח קטורת.העונג יהיה שלי להצטרף אליכם לערב מטריף שכזה.אשמח לשמוע מכםיום מקסים
אבי
(אוכל לשלוח לך/לכם תמונות "פרטיות" שלי למייל שלכם אם תרצו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני היא הצלע השלישית!!!
לי05/12/2006לכל הזוגות, לי אין בעיה להיות צלע שלישית, נהפוך הוא........
אשמח אם יפנו אליי זוגות המעוניינים בצלע שלישית לפגישה ואם יתאים לשני הצדדים, אז גם למפגש מהנה.
מעבר לזה גם אני מעוניינת בשאלון, אשמח מאוד לקבלו.
ליל מנוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לי
מיכל05/12/2006אנחנו זוג שמחפש צלע שלישית...אבל בגלל שזו התנסות ראשונה שלנו אני אשמח אם תספרי
לי קצת על עצמך. איזה חוויות כבר עברת? האם את נמשכת לנשים? או שבתור צלע שלישית את מרוכזת בעינוג הגבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקיריי
לי05/12/2006בואו נעבור למסנגר
יותר נח לשוחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיון
פלרטטן05/12/2006האם היה מעניין אותך להיות "זוג" למטרת מפגשים עם זוגות?
כמובן בהנחה שאנו מתאימים וכו'...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור
לי05/12/2006חומד זה מה שאני מחפשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תכתבי
פלרטטן05/12/2006לי ל [email protected]
ונחליף מסנג'ר ונדבר :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממוש
לי05/12/2006התחברתי.
אתה לא מחובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיוך
פלרטטן05/12/2006כי במסנג'ר זה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיוך
פלרטטן05/12/2006כי במסנג'ר זה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי
לי05/12/2006עדיין לא מחובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
ירון05/12/2006אמרתי כבר קודם שקשה מאוד להשיג בחורה שתצטרף להיות צלע שלישית....וגם כאן
קשה לי להאמין שבכזו קלות את נופלת לידינו כפרי בשל.
אבל מה אכפת לי לנסות???
אז כך , אנחנו זוג שרוצים להנות מסקס מהנה ןמעונינים לממש את הפנטזיות שיש לנו .
נשמח מאוד בתור התחלה להיפגש איתך לכוס קפה או לחילופין בפאב ואם תהיה משיכה....אז
אפשר יהיה להמשיך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון
לי05/12/2006אחלה . בכיף.
יש אפשרות לעבור למסנגר ומצלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהlee? עדיין רלוונטי?
אני08/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהlee? עדיין רלוונטי?
אני08/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מוצאים פרטנריות?יש דרכים
גב' מלכה זילברמן06/12/2006יש המון דרכים .או כמו שאומרים האמריקאים :
כשיש רצון -יש דרך "
סליחה על הבאנאליות .
פנו אל מנהלת הפורום והיא תנסה לסייע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המייל של מנהלת הפורום??
ירון06/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה[email protected]
עזרה מצויינת07/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)