מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גבריות פגועהאביב19/09/2014
היי..
רציתי לשאול כיצד מזהים גבר שמרגיש שגבריותו נפגעה?
האם ינסה להבליט דווקא את גבריותו ולהדגיש את הצד הזה שלו?
או שיתנהג בצורה עוד יותר פחות גברית?
מה פוגע בגבריות של גבר? לאו דווקא ביחסי מין אני מתכוונת...אלא התנהגות של אישה כלפיו...
מה יכול לגרום לו להרגיש שהוא פחות "גבר" ולאיזה יחס זה יכול לגרום כלפי האישה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבריות פגועה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן19/09/2014גבר שנפגע או מרגיש פגוע יגיב לרוב באופן המוכר פסיכולוגית ואבולוציונית: fight or flight . יתקוף וילחם או יברח. גברים הם לא מקשה אחת , יש אנשים גברים שונים עם מבנה אישיותי שונה, רגישים פחות ויותר ומכאן פגיעים פחות או יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר אם הוא עצבני כשהוא לידי?
אביב23/09/2014אני חייבת להבין את פשר התופעה הזאת! הרבה פעמים כשאני לידו הוא נוהג כמו מטורף ונראה מתוח כאילו בא לו להרוג מישהו...מה אומרת ההתנהגות הזאת? יש לך מושג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר אם הוא עצבני כשהוא לידי? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן28/09/2014שהוא מתוח כשנמצא לידך. הסיבות יכולות להיות מיניות או אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרה לי מקרה מוזר איתו
אביב28/09/2014הוא נהג אוטובוס,ישבתי לידו והוא נהג בצורה מסוכנת ולא הפסיק להסתכל עלי בעצבים וכשניסיתי לדבר איתו הוא אמר לי :"אל תפני אלי,טוב?" בעצבים כזה ואז שאלתי אותו: "מה? אתה לא מדבר איתי?" והוא שתק...יום אחר כך הוא ראה אותי ברחוב והסתכל עלי מתוך האוטובוס...יכול להיות שזה בגלל שהוא אולי רצה אותי ואני אמרתי לו: "ניפרד כידידים" ?!
אשמח לעצה,
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אביב06/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרה לי מקרה מוזר איתו - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן07/10/2014לא ברור מה את שואלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אסביר שוב
אביב07/10/2014השאלה היא האם ההתנהגות שלו יכולה היתה להיות בגלל שאמרתי לו :"ניפרד כידידים" ,כלומר לא כחברים שקרה או יקרה בינהם משהו מעבר...בקטע רומנטי....כי אני לא ידעתי או יודעת אם בעצם הוא כן ציפה לקשר כזה איתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אסביר שוב - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/10/2014יכול להיות שקשור למה שאמרת (מילים משפיעות) ויכול להיות שהתנהגותו לא קשורה לנאמר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון קטן
אביב17/10/2014הוא אמר :"אל תפני אלי,יותר..טוב?" כלומר קודם הוא אהב שאני פניתי אליו וראו את זה עליו ורק אחרי מה שאמרתי לו הוא ביקש שלא אפנה אליו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון קטן - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן17/10/2014יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפרצויות זעם
אביב25/10/2014היי...המשך הסיפור הוא שניסיתי לדבר איתו והוא הדף אותי ממנו בצעקות שהוא לא רוצה לשמוע אותי ובגלל שאני ניסיתי בכל זאת שוב לדבר איתו הויכוח עלה לטונים גבוהים...הוא התפרץ עלי והתנהג בצורה אכזרית ולא פרופורציונלית כי בסך הכל רציתי להגיד לו משהו שישב לי על הלב...איך יתכן שגבר שקודם אהב ושאל אותי אם אני רוצה להיות אישתו ואמר לי שהוא רוצה איתי סקס פעמיים ביום מתנהג אלי ככה רק כי ניסיתי להגיד לו משהו?! אני כל כך עצובה :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפרצויות זעם - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן25/10/2014אביב שלום,
מבין את הדחייה והרגשת העצבות. זה קשה. נסי לתת לו מרחב ,התרחקי, אם הוא מעוניין הוא ימצא אותך ואם לאת כנראה שאינו מעוניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה
אביב25/10/2014אכן זה מה שאעשה...אתרחק ואתן לו מרחב ונראה מה יהיה...בכל מקרה תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו צריכה דעה
אביב26/10/2014היום דיברתי עם בן דוד שלו ושאלתי למה לדעתו הוא התנהג ככה והוא ענה לי :"מאהבה" ולא הבנתי אם הוא רציני או שהוא צוחק....יש מצב שככה נראת אהבה?!
צריכה עצה,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביב -
בני26/10/2014היי
לא אהבה ולא נעליים!
הבחור הזה עושה לך מניפולציות זולות ומכוערות!
או שהוא לא בשל לזוגיות, או שהוא אדם חסר טקט ועמוד שידרה, או שהוא סתם נבל...או הכל ביחד!
תמצאי לך גבר נורמאלי שראוי להיות במחיצתך, שאוהב אותך כמו שאהבה צריכה להיות, תסתכלי סביבך ותלמדי כיצד מביעים אהבה באופן שפוי ולא מוזר.
למקרה ששאלת לדעתי...תברחי ממנו - עכשיו!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)