שיתוף אישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיתוף אישי
    ענת
    05/10/2014

אני פשוט בהלם ולא בטוחה אם זה בכוונה או לכן חשוב לי דעתכם. זו פעם שנייה שקורה שכשאני שקועה בדיבור עם חברתי והיינו לבד בחצר אולם האירועים, הרגשתי מישהו כאילו התנגד בי מאחור ואל שהיה חסר מקום, הסתובבתי וראיתי את החבר של בעלי, מרוב שהייתי במבוכה שיחקתי אותה כאילו זה בלי כוונה שהיתה לו, אמר לו שלום עם חיוך עניתי לו וכששאלתי מה נשמע הוא לא ענה והיה שקוע סתם בפלאפון שלו. א. מדוע לא ענה לי כששאלתי "מה נשמע"? ב. מדוע מתנגש בי כשהמקום ריק ללא אנשים אפילו סליחה לא אמר, כי הוא התנהג בשפת גוף כאילו לא קרה כלום, כאילו זה בלי כוונה. אני מייד התרחקתי ממנו. ולציין שזה פעם שנייה קורה?? מה קורה פה ? מדוע לא עונה לי כששאלתי אותו מה נשמע? ומדוע מתנגש בי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיתוף אישי

הוספת תגובה

• שיתוף אישי - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    05/10/2014

לנשואה שלום,
    מאחר ואת במבוכה מההתנהגות של החבר, ומכיוון שאת מבינה כי ההתנהגות שלו חריגה, אולי יהיה נכון לשתף את בעלך?
    תחשבו יחד כיצד לפעול

שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ענת
    05/10/2014

בעלי פטר אותי בשני מילים: תתפסי מרחק. אני פניתי אליכם כדי לשמוע דעתכם המקצועית. ולענות לשאלותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיתוף אישי - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    05/10/2014

שוב שלום,
    אין ספק שההתנהגות של החבר של בעלך, לא הולמת.
    יש מספר אלטרנטיבות: הראשונה היא להעיר לו בפעם הבאה שהענין יקרה
    האלטרנטיבה הנוספת היא להמנע ממפגש איתו.
    כפי הניראה גם בעלך במבוכה מההתנהגות של חברו ולכן פטר אותך כשגלגל אליך את האחריות.
    מכיוון שההתנהגות הזו לא נעימה לך כדאי שתסבירי זאת לבעלך באופן יותר חד משמעי ותשתפי אותו בהחלטות שלך כיצד לנהוג בעתיד.
    אולי בעלך רוצה לשוחח עם החבר ולהעיר לו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו