כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    עינת
    18/10/2014

שלום, אני ובן זוגי כבר 3 שנים יחד ולאחרונה (בחצי שנה האחרונה) אינני מסוגלת לקיים יחסי מין.
    אנחנו נהנים משלב המשחק מקדים ואני רטובה אך פשוט הוא לא מצליח לחדור אליי- כואב לי ממש. חוץ מזה, כואב לי גם למרות שהוא לא חודר אחרי שאנחנו מתענגים בדרכים אחרות (ללא חדירה) הבטן התחתונה ואיבר המין.
    אנחנו גומרים בדרכים שונות ומוציאים את הטוב שבזה אך זה גורם לי להרגיש ש"איני מספקת את הסחורה" וזה די מהווה איום. בן זוגי מודע למצב וחשבנו אולי מדובר באנדרומטיוזיס? (כי בעבר כשהתצבעה חדירה לאחר מכן היה לי דם) איך ניתן לאבחן זאת?
    כשאני מגיעה לרופא הנשים שלי הוא תמיד עסוק וחסר סבלנות
    אציין שאני בחורה בת 22, ללא הריונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• כאבים - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    18/10/2014

עינת שלום, ממליץ לך להיבדק ע"י רופאת נשים שהיא גם ממוחית בתחום תפקוד מיני וכאב בזמן קיום יחסי מין. ללא אבחון מדויק לא יהיה נכון להתחיל טיפול. יתכן ואת סובלת מויסטיבוליטיס או וגיניסמוס. רק בדיקה מדוייקת יכולה לאבחן מה הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו