מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננות והפצה במדיהאמיר01/11/2014
שלום רב וערב טוב. אני בן 22 ושמעתי על מקרים רבים של אוננות או קיום יחסי מין תוך כדי צילום בווידאו או בתמונות והפצה של זה בתוכנות כמו "וואטסאפ" או כל כלי אחר. אני תוהה אם גם לי בעצמי קרה מקרה שכזה בטעות כי צילמתי את עצמי תוך כדי אוננות (זה הפטיש שלי) ואני מאוד חושש שהווידאו נשלח בוואטסאפ לא במתכוון. ניסיתי לבדוק את זה בכל דרך ואינני מצליח. דבר זה גורם לי המון חרדות החל מלהכנס למערכת זוגית, וכלה ביום יום. אני חושב על זה כמעט כל שעה ואינני מצליח להרגע. פניתי והתייעצתי בהרבה פורומים שעוסקים באפליקציות של "וואטסאפ" וגם בכל פורום שעוסק במה שמסביב לזה אך ללא הועיל. אני באמת רוצה להשתחרר מהמחשבה שהווידאו הזה משוטט לו באינטרנט ולי אין יכולת לעשות כלום. אני רוצה שוב לחזור לחיי כפי שהיו קודם ואני לא יודע איך. אשמח לשמוע מה דעתך ד"ר ומה דעת הגולשים. שבוע טוב! :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות והפצה במדיה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן01/11/2014אם זה אכן נשלח אז למי? הסרטון לא יכול לעלות ולהישלח מעצם זה שצולם. אם לא צלמתה גם את הפנים ולא קבלתה תגובות, כנראה שלא נשלח.
אם צלמת ושלחת ללא צילום פנים, אי אפשר לזהות, אז אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות והפצה במדיה
אמיר02/11/2014ערב טוב. אני זוכר שאכן פניי נקלטו בווידאו, אך בנוסף אני לא זוכר שקיבלתי שום תגובה מאף אחד, ואני גם זוכר שדאגתי לבדוק את תיבת ההודעות בוואטסאפ לאחר הצילום וראיתי שלא נשלח דבר, אך לצערי אני לא מצליח להשתחרר מהחרדה הזאת בכל זאת. האם לדעתך זה קשור לאו סי די או משהו בסגנון? או אולי בהקשר של מין וסקס, האם זה קשור לפחד מאינטימיות? תודה רבה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות והפצה במדיה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן02/11/2014החרדה מכך ששלחת אולי סרטון שרואים אותך מאונן היא אכן הגיונית, לא צריך לחפש חולי בכך שאתה חרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אמיר04/11/2014זה אכן הגיוני שאני חרד מהסיטואציה הזאת אבל אני מרגיש שזה כמו כדור שלג מתגלגל ושאין לי יכולת לעצור אותו. אני בטוח כמעט ב 100% שלא נשלח שום סרטון אבל אני תמיד חוזר לאותה מחשבה שאולי זה כן נשלח וזה הפך להיות עניין אובססיבי. איך ניתן להשתחרר מהאובססיה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/11/2014יתכן ויש לך מחשבה כפייתית גם בתחומים שונים. אפשר להשתחרר ממחשבות חודרניות, פנה לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)