מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדת ביצועאנונימי04/11/2014
נעים מאוד אני ובעלי נשואים כבר חודשיים ונהנים ביחד הבעיה היא כאשר בעלי מנסה לחדור אליי אני מתחילה להיתכווץ ומונעת ממנו את החדירה,אני לא בתולה כי בעברי קרה לי מקרה שבוא ירדתי במגלשה ומלא מים נכנסו לתוך הנרתיק וירד לי מלא דם ,אך חוץ מזה אף אחד אחר לא קיים איתי יחסי מין .
מה אוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת אני מאוד רוצה שזה כבר יקרה אך מאוד מפחדת אשמח לקבל את תשובתך
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת ביצוע - תגובה
רות בן-ציון שכטר04/11/2014שלום
כדי לפתור את הבעיה הדרך הנכונה ביותר היא לפנות למרפאה לטיפול מיני שקרובה למקום מגורייך. במרפאה מסוג זה יש את אנשי הצוות שיסייעו לך להתגבר על החרדה שגורמת לך להתכווץ.
רשימת המרפאות המורשות באתר של איט"ם.
את שוכנעת שתקהלי טיפול מתאים ותתגברי על הענין הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)