חבר שמנדנד לבלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר שמנדנד לבלות
    ענת
    28/11/2014

אני מתלבטת מה לעשות. ישנו זוג נשואים בגילאי 60 (כמונו) שנמצאים בחוג איתנו. אני לא מי יודע מה מחוברת אליהם, בעלי קצת יותר מחובר לבעל. אני טיפוס ביתי ומבלה תמיד מחוץ לבית רק עם בעלי. פתאום הגבר משום מה מנדנד לבעלי שניסה יחד איתו ועם אשתו ל-3 ימים לאילת. בעבר הרחוק זרק לבעלי: "אשתך יפה וסקסית" ולא היה שום דבר מעבר לזה. מצד אחד מעולם לא הייתי באילת, אז זה הזדמנות להיות, ומצד שני מה גורם לו ללחוץ על בעלי שניסע יחד ושינסה לשכנע אותי גם לנסוע איתם לאילת. זה לא מוזר? בחיים הוא לא ביקש?? אני בהתלבטות ואיני יודעת מה לעשות. בשביל לנסוע לכמה ימים עם זוג, לדעתי, צריך להיות קשר חזק. ולנו אין קשר חזק. מה דעתכם? מדוע מבקש? ומה לעשות.... אני בהתלבטות... לבעלי אין בעייה. אצלי הבעייה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר שמנדנד לבלות

הוספת תגובה

• חבר שמנדנד לבלות - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    28/11/2014

שלום
    הענין הוא בחששות ובהתלבטות שלך. האם בתחומי חיים רבים את חוששת ומתלבטת?
    אם זה דפוס שחוזר על עצמו יש לך הזדמנות לעשות שינוי והפעם למרות ההתלבטות לסוע לבלות.
    אםם את חוששת מהגבר הנוסף דברי על הנושא עם בעלך ותמצאו יחד פתרון.
    בכל מקרה, חופשה זוגית עם זוג נוסף לא מחייבת בילוי משותף עם הזוג הנוסף כל זמן החופשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו