מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפס ידידה לפלירטוטיםליאור11/02/2007
שמי ליאור ואני נשוי 14 שנה בן 45 .אני מחפס חברה לשיחות לב וליחסים אסורים.
אני מת על אשתי רק שאין לנו חידושים והמצאות.
אני מחפש מישהי שמרגישה כמוני ומחפסת מישהו אמין שכייף איתו.
אני מודה אני מאוהב במין מת על מישחקים מקדימים מת על פינוקים.
אם את כזאת שמחפשת ריגושים אני כאן לשרותך.רק בטוב.
זיכרי נסי לא תפסידי.הרווח כולו שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "אני מת על מין ועל משחקים מקדימים"
ניקול12/02/2007מעניין אם גם אישתך הייתה אומרת את אותם הדברים עליך.
פגשתי הרבה גברים שטענו שהם "מיניים ומפנקים", אבל האישה שלהם קראה להם "בטטת כורסא עצלנית".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקול, ניקול
סקרן12/02/2007הח'ברה פה מנסים למצוא משהו חדש, חוויה חדשה, ואת בכח מנסה להרוס להם את ההרגשה, לא מתאים כפרה עליך..תני לאנשים פה להנות..את לא נראית לי נשואה ולכן לא כל כך מבינה את התחושה, את ההרגשה של הרפתקאה חדשה...לפעמים גם כשהנישואים טובים, חייבים ריגושים לא שגרתיים, את יודעת חדשים.. אין מה לעשות אלה הם החיים..ואם טעיתי ואת נשואה אז סבבה, תדאגי שהגבר שלך לא יגיע לכאן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שהיא התכוונה
נסיכה12/02/2007שפה כולם מציגים את עצמם כמאהבים מושלמים אבל בפועל אין כל כך הרבה כאלו מסתובבים בחוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי יש משהו במה שאת אומרת...
סקרן12/02/2007לא כולם מאהבים מושלמים, לא כולם ולנטינו, זה נכון. כדי להיות מאהב מושלם, קודם צריך לגרום לאשתך לחשוב שאתה כזה.. חייבים קודם לספק אותה במיטה, לתת לה להרגיש את החוויה, ורק אז אם לא מספיק לך לא בגלל שהיא לא טובה, אלא בגלל שאתה רוצה עוד, אז תלך ותבגוד..וגם אחרי שחשבת על זה טוב טוב.. ככה אני מאמין. אבל חמודה לא כל מי שבוגד יכול להיות מאהב טוב, לצערכן, רוב הגברים חושבים שהם טובים ואחרי חצי שעה שופכים ואז הם עייפים. אבל מי אשם? אתן אשמות! אולי אתן לא דורשות מספיק? גם מהמאהב...מספיק לכם שהוא רק הכניס איזה ריגוש קטן, שינוי קטן , קצת תשומת לב...שזה מה שהלב שלכן רוצה.. בכל מקרה ראיתי שאת מצאת לך מה שחפשת.. יפה לך..וכן ריגשות אשם ונקיפות מצפון זה טבעי ואנושי, ולעיתים בגידה קטנה משפרת את חיי הנישואים. כי הבוגד בדרך כלל מנסה לפצות את הנבגד, ומנסה להשקיע בו יותר, ואז זה משתפר...
תמשיכי לעשות חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה כל כך צודק
נסיכה12/02/2007אנחנו באמת לא יודעות איך לדרוש...מה קרה לכוח הנשי? אולי הוא נעלם אי שם במעמקי הקריירה והפמיניזם...כשהבנו שאנחנו יכולות להסתדר לבד, באמת נשארנו לבד.
אני מצאתי לי ריגוש קטן...אבל המצפון שלי הורג אותי. יכול להיות שגם בגלל הסכנה אז הריגוש רק הולך ומתחזק. כי אני בטוחה שגם לכירופרקט שלי יש אישה מתוסכלת בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסקרן אהבתי את הכנות שיש בך אחלהההה
צמאה לתשוקה14/02/2007אהבתי את הכנות אוהב נשים אבל את אישתך לא מזניח זקוק לריגוש ממי זה בדם האופי שלך ...........לא שאתה אדם רע ככה אתה בנוי אין מה לעשות רק תיזהר נשמההההההה ......כי הבית אישה ילדים זה הדבר האימיתי בסוף השיגרה שיגרעעעעעעעעעעעעעע נכון אבל תכלס אין כמו המישפחה נכון ממי כולם זקוקים לניצוץץץץץ ריגוש אב ל אם אתה מפנק את אישתך היא לא תחפש בחוץ .............אישה בנוייה אחרת רק כשחסר לה רגש פינוקים ..יחס אהבה חום אז היא בוגדת ככה עובד אצל נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון ....כולם צודקים
ליאור14/02/2007מה רע מקצת ריגוש מהצד.מה את מפסידה?
למה לא לקבל את זה כטעם דבש ולא כטעם לימון.
זה רק מין.
אני מחפס מישהי לריגושים פינוקים (אני מתחייב בזאת)
מישהי לחייך איתה.
מה פסול בזה?וההפך הוא נכון אז למה לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבול מה שרציתי להגיד
ניקול12/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזאת קריאת מילחמה?
ליאור13/02/2007סליחה אבל אם אמרתי ,אולי אכן כך?
מצטער,הלואי והיית יכולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)