מחפס ידידה לפלירטוטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפס ידידה לפלירטוטים
    ליאור
    11/02/2007

שמי ליאור ואני נשוי 14 שנה בן 45 .אני מחפס חברה לשיחות לב וליחסים אסורים.
    אני מת על אשתי רק שאין לנו חידושים והמצאות.
    אני מחפש מישהי שמרגישה כמוני ומחפסת מישהו אמין שכייף איתו.
    אני מודה אני מאוהב במין מת על מישחקים מקדימים מת על פינוקים.
    אם את כזאת שמחפשת ריגושים אני כאן לשרותך.רק בטוב.
    זיכרי נסי לא תפסידי.הרווח כולו שלנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפס ידידה לפלירטוטים

הוספת תגובה

• "אני מת על מין ועל משחקים מקדימים"

ניקול
    12/02/2007

מעניין אם גם אישתך הייתה אומרת את אותם הדברים עליך.
    פגשתי הרבה גברים שטענו שהם "מיניים ומפנקים", אבל האישה שלהם קראה להם "בטטת כורסא עצלנית".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקול, ניקול

סקרן
    12/02/2007

הח'ברה פה מנסים למצוא משהו חדש, חוויה חדשה, ואת בכח מנסה להרוס להם את ההרגשה, לא מתאים כפרה עליך..תני לאנשים פה להנות..את לא נראית לי נשואה ולכן לא כל כך מבינה את התחושה, את ההרגשה של הרפתקאה חדשה...לפעמים גם כשהנישואים טובים, חייבים ריגושים לא שגרתיים, את יודעת חדשים.. אין מה לעשות אלה הם החיים..ואם טעיתי ואת נשואה אז סבבה, תדאגי שהגבר שלך לא יגיע לכאן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת שהיא התכוונה

נסיכה
    12/02/2007

שפה כולם מציגים את עצמם כמאהבים מושלמים אבל בפועל אין כל כך הרבה כאלו מסתובבים בחוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי יש משהו במה שאת אומרת...

סקרן
    12/02/2007

לא כולם מאהבים מושלמים, לא כולם ולנטינו, זה נכון. כדי להיות מאהב מושלם, קודם צריך לגרום לאשתך לחשוב שאתה כזה.. חייבים קודם לספק אותה במיטה, לתת לה להרגיש את החוויה, ורק אז אם לא מספיק לך לא בגלל שהיא לא טובה, אלא בגלל שאתה רוצה עוד, אז תלך ותבגוד..וגם אחרי שחשבת על זה טוב טוב.. ככה אני מאמין. אבל חמודה לא כל מי שבוגד יכול להיות מאהב טוב, לצערכן, רוב הגברים חושבים שהם טובים ואחרי חצי שעה שופכים ואז הם עייפים. אבל מי אשם? אתן אשמות! אולי אתן לא דורשות מספיק? גם מהמאהב...מספיק לכם שהוא רק הכניס איזה ריגוש קטן, שינוי קטן , קצת תשומת לב...שזה מה שהלב שלכן רוצה.. בכל מקרה ראיתי שאת מצאת לך מה שחפשת.. יפה לך..וכן ריגשות אשם ונקיפות מצפון זה טבעי ואנושי, ולעיתים בגידה קטנה משפרת את חיי הנישואים. כי הבוגד בדרך כלל מנסה לפצות את הנבגד, ומנסה להשקיע בו יותר, ואז זה משתפר...
    תמשיכי לעשות חיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה כל כך צודק

נסיכה
    12/02/2007

אנחנו באמת לא יודעות איך לדרוש...מה קרה לכוח הנשי? אולי הוא נעלם אי שם במעמקי הקריירה והפמיניזם...כשהבנו שאנחנו יכולות להסתדר לבד, באמת נשארנו לבד.

אני מצאתי לי ריגוש קטן...אבל המצפון שלי הורג אותי. יכול להיות שגם בגלל הסכנה אז הריגוש רק הולך ומתחזק. כי אני בטוחה שגם לכירופרקט שלי יש אישה מתוסכלת בבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסקרן אהבתי את הכנות שיש בך אחלהההה

צמאה לתשוקה
    14/02/2007

אהבתי את הכנות אוהב נשים אבל את אישתך לא מזניח זקוק לריגוש ממי זה בדם האופי שלך ...........לא שאתה אדם רע ככה אתה בנוי אין מה לעשות רק תיזהר נשמההההההה ......כי הבית אישה ילדים זה הדבר האימיתי בסוף השיגרה שיגרעעעעעעעעעעעעעע נכון אבל תכלס אין כמו המישפחה נכון ממי כולם זקוקים לניצוץץץץץ ריגוש אב ל אם אתה מפנק את אישתך היא לא תחפש בחוץ .............אישה בנוייה אחרת רק כשחסר לה רגש פינוקים ..יחס אהבה חום אז היא בוגדת ככה עובד אצל נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון ....כולם צודקים

ליאור
    14/02/2007

מה רע מקצת ריגוש מהצד.מה את מפסידה?
    למה לא לקבל את זה כטעם דבש ולא כטעם לימון.
    זה רק מין.
    אני מחפס מישהי לריגושים פינוקים (אני מתחייב בזאת)
    מישהי לחייך איתה.
    מה פסול בזה?וההפך הוא נכון אז למה לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בול מה שרציתי להגיד

ניקול
    12/02/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזאת קריאת מילחמה?

ליאור
    13/02/2007

סליחה אבל אם אמרתי ,אולי אכן כך?
    מצטער,הלואי והיית יכולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו