גבר שלא יודע לעשות את העבודה במיטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבר שלא יודע לעשות את העבודה במיטה
    נתן
    05/12/2014

שלום, אנ גרושה עם ילדים. לאחרונה נכנסתי לזוגיות עם גבר בסטטוס שלי, טוב מכל הבחינות, יש בינינו תקשורת מדהימה והכל על פניו זורם מצוין. מלבד- במיטה. אני לא אוהבת ולא מתחברת לצורה שבה הוא מקיים יחסי מין, לרוב יוצא שהוא המוביל והשולט במצב אבל אני ממש לא נהנת איתו. אני רק אציין שלפניו הייתי בקשר עם גבר שלא התאים לי בערכים בתור בן אדם, אך הוא היה מקצוען אמיתי במיטה. אני חוששת שלאור מה שחוויתי עם בן הזוג הקודם שהוא בחור ממש ממש מנוסה במיטה, אני לעולם לא אצליח למצוא לי פרטנר כמוהו במיטה , וגם שיתאים לי באופי ובסטטוס הלא פשוט שלי. השאלה, אם יש מה לעשות עם בן הזוג הנוכחי, מבלי שזה יוריד לו את הביטחון? או שזה אבוד?
    תודה מראש לעונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גבר שלא יודע לעשות את העבודה במיטה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    05/12/2014

לום,
    מין זה בראש וראשונה תקשורת.
    כלומר, כדי ששניכם תהנו מהמין חשוב והכרחי שתדברו בינכם ותתאמו ציפיות.
    כתבת שמדובר בגבר רציני שאת נהנת ממנו, אם כך הוא ידע גם להנות משיחה אמיתית על המין.
    אני מניחה שהוא חש באיזה שהוא אופן את חוסר הסיפוק שלך. שיחה גלויה ופתוחה תפתח לכם את הדלת למין מספק הדדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו